Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat jak se bránit když mě někdo pomluvil poškodil mé dobré jmeno v práci poškodil mě tak že se mi práce zhnusila tak že bych odešel (do té doby jsem byl spokojen práce mě i bavila) a nejsem spokojen s mírou opatření která byla provedena.
Můžu žádat písemně firmu o omluvu a omluvu před kolektivem?
No já teda nevím, ale nějaký "ukňouránek" by velice těžko dosáhl toho, aby nastoupila celá fabrika a sborem se "ukňouránkovi" omluvila. Takže pokud toho dotyčný dosáhne, tak se může naopak počítat mezi ty, co "mají koule". ![]()
Jinak pro tazatele. Proč chcete omluvu firmy před kolektivem? To mne poněkud na Vašem dotazu mate. Nezaměstnává Vás kolektiv, ale právě ta firma. A pochybuji, že ředitel, nebo vedení se přijde omlouvat za své pochybení před nějaký kolektiv zaměstnanců. A i kdyby, tak k čemu Vám to bude? Oni se omluví a Vám dají výpověď, jako konfliktnímu zaměstnanci. Ale možná jste svůj dotaz v rozčilení špatně formuloval. Není totiž vůbec jasné kdo Vás poškodil a kdo by se měl omlouvat. Co Vám bude platné když všichni budou vědět, že si nenecháte "kálet" na hlavu, když přijdete o zaměstnání. Oni Vás přece nezaměstnávají.
Ano bude protože celá věc bude uvedena na pravou míru a budou všichni vědět že si nenechám vše líbit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.