Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat jak se bránit když mě někdo pomluvil poškodil mé dobré jmeno v práci poškodil mě tak že se mi práce zhnusila tak že bych odešel (do té doby jsem byl spokojen práce mě i bavila) a nejsem spokojen s mírou opatření která byla provedena.
Můžu žádat písemně firmu o omluvu a omluvu před kolektivem?
No já teda nevím, ale nějaký "ukňouránek" by velice těžko dosáhl toho, aby nastoupila celá fabrika a sborem se "ukňouránkovi" omluvila. Takže pokud toho dotyčný dosáhne, tak se může naopak počítat mezi ty, co "mají koule".
Jinak pro tazatele. Proč chcete omluvu firmy před kolektivem? To mne poněkud na Vašem dotazu mate. Nezaměstnává Vás kolektiv, ale právě ta firma. A pochybuji, že ředitel, nebo vedení se přijde omlouvat za své pochybení před nějaký kolektiv zaměstnanců. A i kdyby, tak k čemu Vám to bude? Oni se omluví a Vám dají výpověď, jako konfliktnímu zaměstnanci. Ale možná jste svůj dotaz v rozčilení špatně formuloval. Není totiž vůbec jasné kdo Vás poškodil a kdo by se měl omlouvat. Co Vám bude platné když všichni budou vědět, že si nenecháte "kálet" na hlavu, když přijdete o zaměstnání. Oni Vás přece nezaměstnávají.
Ano bude protože celá věc bude uvedena na pravou míru a budou všichni vědět že si nenechám vše líbit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.