Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fuksovo věnování Emě Řezáčové

Od: anonyma1 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jak moc velká cennost je toto? Přikládám obrázek
Tedy za předpokladu, že to není padělek.

Fuksovo věnování Emě Řezáčové

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Ta cena bude zanedbatelná, orientačně tak dvě až tři stovky. V antikvariátu ti to upřesní, ale víc to nebude...

hodnocení

0x

Vždy si vzpomenu na film Království nebeské, kdy na konci se Bailien ptá Saladina ... a jakou má pro Vás cenu Jeruzalém... a on mu odpoví " Žádnou" a odchází a poté se otočí a prohlásí " Nesmírnou".

Tj např pro mne by toto nemělo cenu ani 1 Kč, pro někoho kdo má k daným osobám citový vztah tak to může mít vyšší hodnotu, ale pro drtivu většinu populace to má hodnotu... "Žádnou"

dolga*
hodnocení

0x

Možná, kdybyste měl jeho nejslavnější knihu...
databazeknih.cz/...
databazeknih.cz/...
byl zde také podpis-
aukro.cz/...
velmi rozdílné ceny. nevím, zda s podpisem...
muj-antikvariat.cz/...

Myslím tedy, že kniha má hodnotu jen literární...

anonyma1

Ano, ta literární je nejdůležitější :)

Jen mě zajímalo, jakou cenu takové předměty mají. Právě mě nadchlo, že je to psáno 1) na signální vydání jeho druhé knihy a 2) manželce Václava Řezáče.

marekz*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]