Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress - Alipay nefunguje

Od: tonys odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny rádce. Potřebuji na Aliexpressu změnit novou kartu, ale nelze se přihlásit do Alipay. Dostanu potvrzovací email kde kliknu na odkaz, ale objeví se chybná hláška viz náhled. V čem je chyba? Díky za radu.

Aliexpress - Alipay nefunguje

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tonys
hodnocení

Doplňuji dotaz... Podařilo se přihlásit do Alipay, ale asi je to něco jiného. Potřebuji jen v Aliexpressu změnit kreditní kartu.

hodnocení

0x

Dobrý den. Napíšu Vám, jak to mám já. Pokud se přihlásím na AliPay, tak vedle e- mailové adresy napravo mám dva kroužky. V prvním je obrázek karty a v druhém mobilního telefonu. Když najedu kurzorem na kolečko s kartou, tak se objeví nápis Manager your cards. Když na nšj kliknu, otevře se nové okno s názvem Manager your cards a vedle toho napravo Add cards. Kliknu na Add cards a jsem tam. Je tam moje adresa, ale kartu uloženou nemám. Mám ale možnost vyplnit údaje karty a kliknout na modré pole s nápisem Save the card. Pokud bych tam nějakou uloženou měl, je možnost jí smazat. Nebo tam starou nechat a pouze novou přidat. Na třetím obrázku musím odrolovat obrazovku, aby se objevilo modré okénko s nápisem Save the card.

Aliexpress - Alipay nefunguje #2
Aliexpress - Alipay nefunguje #3
Aliexpress - Alipay nefunguje #4
tonys
hodnocení

Díky za radu.

10.01.20 10:50

Není zač.

hodnocení

0x
To nemusíte. Až s ní budete platit, ono se to zeptá, jestli ji chcete uložit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]