Nejste přihlášen/a.
...kdy mi si je u TV natáhla ke mně do klína...
Vstanete z gauče, dojdete pro krém na ztvrdlé paty a krásně jí je namažete, přitom jí řeknete několik krásných a milých slov a pak...
budete to opakovat denně.
I o nohy, ačkoliv nejsou tolik na očích, jako třeba ruce, je třeba pečovat. Jinak paty obrostou tvrdou a hrubou "hroší" kůží, je to nepříjemné, trhá to punčochy...
Ačkoliv je mi ještě o hodně let víc, než Vaší mamince, natož dívce, o nohy pečuji. Chce to časté koupele na změkčení kůže, na škodu nejsou různé bylinky, olejíčky. Mám i nástroje na domácí pedikúru a občas si nohy na velikém igelitu pěkně "ořežu". Jinak navštěvovat pravidelně pedikérku, pokud na to bude opravdu dívka dbát, nohy si dá do pořádku. Bude to ale chvíli trvat.
Na noc pokaždé chodidla promazat. Existují nejrůznější krémy na chodidla, s kostivalem, jojobou, s různými léčivými olejíčky. A pak má člověk chodidla jako mimčo.
Po použití krému je ale za chvíli třeba přebytečný krém osušit do papírového ubrousku, či použít na noc bílé bavlněné ponožky. U nás, babiček, to ničemu nevadí. U mladé dívčiny - nevím. Jaga.
Nejdřív tedy paní pedikérku, až odstraní, co je nežádoucí, vždycky na noc pečlivě promazávat. Nožky slouží člověku po celý život, péči si tedy zaslouží.
Normálně jí to řekněte natvrdo, že něco takového mívají staří nemohoucí důchodci. Pokud se urazí, tak to není holka pro život. Měla by si okamžitě strčit nohy do kýble se solí a podářně odmočit. Pak odrbat karáčem - prozatím, namzat a objednat se na pedikůru. Kdysi jsem slyšela takovou hlášku- že člověk umírá od noh. Tak jí to řekněte.
Být vámi, dala bych přítelkyni dárek. Koupila bych dárkový poukaz na pedikůru a dala jí ho s tím, že i když nemá narozeniny (jmeniny,...) chci jí potěšit dárkem jen tak a že si myslíte, že by jí pedikůra přišla vhod. Kdyby se ptala, proč zrovna pedikůra, tak bych jí řekla, budˇ pravdu, a nebo, pokud nechcete říct pravdu, tak že má hezké nohy a chcete, aby je měla ještě krásnější
Víte, jsem toho názoru, že plísen na nohou není rakovina, takže je naopak nutné upozornit tu dívku na její nemoc, aby s plísní včas něco dělala. Víte třeba, že když Vám otéká krk, je dobré poctivě pít ráno a večer po 3 týdny sklenku silné citronové štávy bez cukru, samozřejmě. Takže 1 citron denně. Zánět ve slinné žláze se zhojí a potíže ustanou. Je to ale dobré i proti plísním v těle, žlutým kamenům v krku a podobně...
Ano, pečovat, brousit, mastit. Ale v tomhle věku takové paty zpravidla nebývají. Není to nomální. Tam je něco špatně.
Do oblasti paty se promítá kondice orgánů malé pánve. Dolní močové cesty, genitál, konečník. Většinou se začíná změnou jídelníčku blíž k vegetariánskému. Aby se organismus trochu vyčistil. Po vánocích je to potřeba.
NA tvrdou kůži existuje nejlépe taková škrabka na zvrdlou kůži.Takové dláto,držátko a v tom je upnutý takový nůž,vypadá jako silnější žiletka.Tím se dá bezvadně ostrouhat kůže na patě.Ale nesmí se to přehánět,jinak kůže popraská a je to pak utrpení chodit,než se to zahojí.Hlavně ne na mokrou kůži,musí být suchá.Mají to v lékárně nebo zdravotnocké potřeby.Nějaké masti na tvrdou kůži jsou blbosti a k ničemu nepomohou
Nesouhlasím s Vámi.
Lepší je na tvrdou kůži elektrický váleček, kterým si nikdo nemůže ublížit a poranit si nohy.
Jinak google a hledejte mast Kerasal. Ta dívce pomůže tvrdou kůži zlikvidovat, ulehčit pedikuru, at domáci, nebo jinou a hlavně se na paty nanáší ve velmi slabé vrstvě, když se vsákne, ani nešpiní peřiny.
Zamyslela bych se ale nad jednou věcí. Dáma patrně má i plísen, takže koupit canespor, canespor roztok na nehtíky, mast canespor na nohy a vyléčit...Je to silně nakažlivé. Pokud spíte v jedné posteli, chodíte bosí ve sprše a na koberci - tak je nutné se podívat, jestli mimo lásky nesdílím i plísen.
Tuhle fotku už jsem zde viděla, takže bych doporučila tazateli spíš jít dělat něco užitečného.
To nevadí, tyhle dotazy pomáhají lidem, kteří mají podobné potíže, ale stydí se to sem napsat, nemylte se, takových lidí, zvláště mladých, je docela dost. Mají proto smysl i odpovědi na tyto otázky.
Dolgo, pokud vám nevadí, že si z vás tazatel dělá kozy, vaše věc, mě to vadí. Obě máme právo se k tomu vyjádřit.
Často s vašimi názory souhlasím, ale zneužívání slova demokracie k obhajobě podvodů není můj šálek čaje. A přesně tento přístup může za takovou podporu bolševiků...když si někdo koupí drahé hrnce a pak si to rozmyslí, začne nadávat na demokracii. že by to v totalitě nebylo možné. Přitom celý komunismus je prodej šmejdů...špatné zboží za spoustu peněz, ale pár na vrcholu pyramidy se má dobře, jen holt musí obětovat charakter.
Vy (tazateli), jste dokonalý? Co kdyby za pár let bude vaše partnerka na poradně začala shánět rady co s vám, že nepečujete o vlasy a tak plešatíte, jste cítit, chrápete a nic s tím nedělát, házíte použité ponožky s košilemi na hromadu na zam (to možná už teď) atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.