Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kruhy pod očima odstranění

Od: houbes* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, má přítelkyně má kruhy pod očima já tomu říkám lidově pytlíky. Ale nejsou nijak velké jen by je chtěla lekarsky vyhladit. To se zřejmě bude dělat plastickou operací ale nevím nikdy mně to nezajimalo až teď mi řekla přítelkyně, že po zákroku by asi musela být na PN a jestli je nutná meschopenka, kterou ona nechce. Poradíte? Děkuji popř. Kde tento zákrok dělají a jestli to hradi pojišťovna..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Oblast pod očima signalizuje stav ledvin / pytlíky/ i kondici jater / tmavá barva/. Před tím, než budete hledat kliniku a číst si odkazy lidí, co si prošli operací, je dobré vzdát se kafe, černého čaje a alkoholu, omezit solení i přemíru cukru, pít mezi jídly čistou vodu s citronem, občas si udělat ledvinový čaj. Zároveń se zde odráží únava, možná i ze zírání do PC.. JInak je dobré přiložit na zavřené oči dva vychladlé sáčky od čaje / zelený, černý, ze světlíku/.

Pokud dotyčná trpí na anginy, které mají spojitost s ledvinami, taky bude mít prosáklá spodní víčka. Laik tohle může spíš poznat u dětí.

Liska5 = *palec*
Přesně tak to je.
houbes*
hodnocení

Kafe pije čaj také, ale alkohol ne. Věk 50 let, tam si myslím, že je to i malinko věkem. Jinak zdravotně je na tom dobře. O té kávě jí řeknu aby omezila ale tu plastiku si nenechá rozmluvit..
liska5

Omezit především sůl, uzeniny. Trochu slabšího kafíčka si může nechat. Ale pít vodu.

hodnocení

0x

Zdravím, tento zákrok vám udělají témeř na každé plastické chirurgii, Nevím odkud jste, v Plzni FN Lochotín je tam nejméně 5 lékařů, kteří se vás rádi ujmou. Jen počítejte s tím, že si to zaplatíte asi 12000kč. Pojišťovny to platí jen ze zdravotních důvodů a to se ještě kroutí. Také mě to trápí, ale je to hodně peněz. A neschopenka ja asi na pár dní potřeba, protože jsou dost velké otoky a musí se být v klidu.

houbes*
hodnocení

Děkuji jsme z Vysočiny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]