Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Injekce krevní plazmy do kloubů

Od: knick odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nenajde se tu někdo, kdo má zkušenosti (nejlépe vlastní) s léčbou kloubů (kyčlí) injekcemi z vlastní krevní plazmy? Potřebuji informace jestli do toho jít nebo ne. Nevím, jak je tato ne zrovna levná léčba účinná, když ji zdravotní pojišťovny nehradí a nemocnice kde toto dělají jen chválí...Děkuji za Vaše případné reference. Zd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Také jsem to chtěla absolvovat. Manžel mi kto chtěl zaplatit. Známý na tom byl a moc si to chválil, nevíme však, kde. Začala jsem se pídit po takovém lékaři, slyšela mne kamarádka a objednala mne. Je to spolehlivý lékař a na rovinu vám řekne, zda to má pro váš případ cenu, abyste zbytečně neplatil. Bohužel jsem přišla pozdě, koleno jsem mela moc zdevastované, takže mi udělal zvláštní druh operace. Tento ortoped má ambulanci v Praze U Anděla, Stroupežnického ulice. Čeká se tam dlouho, musíte se předem objednat telefonicky a přijít s rentgenem. Pak vám řekne, co by pro váš kloub bylo nejlepší.

hodnocení

1x

No já slyšela, že to jsou vyhozené peníze.

Můj známý na tomto zákroku byl a rok poté mi řekl, že žádné zlepšení nenastalo. Možná to opravdu každému nepomůže, to ale doktor vědět dopředu nemůže. ;)

hodnocení

0x
Zdravotní pojišťovny nehradí více věcí, které pomáhají.
Vlastní zkušenost nemám, ale uvažuju o této léčbě,prostudoval jsem spousty materiálů, včetně zahraničních.
Léčba je hodnocena víceméně pozitivně ale zda Vám opravdu uleví od bolesti, může rozhodnout pouze příslušný lékař dle rozsahu poškození kloubu.
Na některé změny v kloubu nemusí být účinek léčby prokazatelný.
Pokud Vás nelimitují finance,šel bych do toho. Našel jsem i různé cenové relace, nestojí to všude stejně.
Rozhodnutí je ovšem na Vás a hlavně na Vašem lékaři.
knick
hodnocení

Dík za reakci. Taky jsem "studoval" a našel podobně jako píšete Vy - léčba je hodnocena víceméně..Podle popisu léčby se moje diagnóza do seznamu účinků vejde. A v ordinaci při vyšetření před tímto zákrokem dostanu informaci asi takto: Nebojte se, určitě to bude lepší. Ono to není jen o penězích a mohou se dostavit vedlejší účinky (někdo je i uvádí). A jedna Mudr. mi řekla že: "Injekce do kloubu je jako jít s dělem na zajíce". Tak proto se ptám...

ma11
hodnocení

0x

Kdo má nadváhu nechodte na to.

etana*
hodnocení

0x

Ad Maky...je to nejspíš dr. Kutáček. Skvělý lékař. První tenisový loket mi rychle a velmi dobře odoperoval, už patnáct let jsem naprosto bez potíží. Druhý loket mi ošetřil právě injekcí mé plazmy, řekl, že to bude tak dva týdny bolet a pak by to mělo být vše oukej, přesně tak se to stalo a už přes osm let jsem naprosto zdravá. Navíc je milý, zdvořilý, není třeba mu nosit nějaké pozornosti. Operuje myslím v Ml. Boleslavi.

Etana, je to dr. Kutáček, byla jsem pak v Ml. Boleslavi s kolenem, dělal mi takovou svoji specielní operaci, pak za rok mi vyndal železa. Všechno bylo na pojišťovnu, nepatří mezi ty, co čekají s nataženou rukou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]