Pěkný večer. Predem bych ráda uvedla, že nejsem žádný troll, jen se potřebuju poradit a bohužel je to takove pro někoho osemetne tema. Jde o to, že mám takova období, kdy jsem neskutecne nadrzena. Abych to nějak specifikovala - neustále na ,,to" myslím, ruší me to v práci a nedokážu se soustredit. Jakmile přijdu do kontaktu s nějakým muzem, tak mi hlavou proleti myšlenky, že bych se s ním chtela vyspat atd. Docela jsem přemýšlela, jestli to na me okolí treba pozná. Pritele momentalne nemam, ale nějaký sex občas ano, nicmene to vůbec nepomáhá. Občas me to stve, rada bych se treba něčemu věnovala, ale ten sex mi uplne zatemnuje mysl. Kdybych se vůbec neovládala, asi se vyspím s prvním chlapem, co ráno potkám cestou do práce. Samozřejmě mam urcity moralni hodnoty, takze k tomuhle zatim nedoslo. Určitě to nějak souvisí s cyklem, je to vzdycky cca 1 tyden v mesici. Zní to mozna docela komicky, ale je to celkem na nic :D. Tak budu ráda, jestli to má někdo podobne nebo aspoň něco poradí.
já váš problém vidím trošku jinde, než zdejší poradci. Vy jste zdravá jak řepa, jen možná nevíte, že kluci jsou na vrcholu aktivity ve dvaceti a vy holky ve třiceti. Sice nepíšete kolik je vám let, ale já si tak nějak domýšlím, že se časem dostanete do fáze, kdy vám jeden partner prostě nebude stačit. To jen naivní osmnáctiletí kluci si přejí najít holku, která to chce pořád. Ani neví, co by na sebe přivolali.
No a k tomu zda se vaše rozpoložení na vás pozná či nepozná. Zkušený chlap to pozná hned, už při pohledu do očí. Pohlédněte do očí ženě která to s vámi chce a vydíte jí až do dělohy. To pánové není fór. To je fakt. Stačí dobře se dívat.
fakus*
Moja měla robertky (9) a všechny strhala. Je pořád při chuti a mě už se nějak necvhce.Tak jsem jí koupil pod stromeček příklepovou vrtačku
Trochu nápadně i nenápadně zjistěte jak sou na tom chlapi ve Vašem okolí (z práce nebo ještě lépe z minulé práce, ze cvičení apod.)...třeba má někdo podobný "sexy týden" a můžete se dát dohromady k oboustranné spokojenosti.
Přes dvojsmysly pokud je to chlap, kterýmu to pálí, pochopí... Typická věta dámy: mě to tam nejde strčit! (a je jedno jestli flask disk do slotu nebo těžkou věc do kufru auta) Odpověď musí být jasná: Vám to tam strčím hned mladá paní, stačí říct. Dáma: jako tady joo? No jistě, bum a flash disk je tam. A už je téma nakouslé...
Měli jsme jednu takovou na koleji. Ta ani nechodila na přednášky, jak pořád musela... Netajila se tím, že je nymfomanka. Nevím, jestli našla stejně "nadšeného".
Hele já jsem na tom stejně jen mě to vydrží i celé měsíce každý den několikrát to zvládnu. Momentálně jsem bez partnerky tak to mužem dát dohromady. Je to lepší něž chodit do posilovny. jsem z Jičína.-))
Přijde ženská k doktorovi a chce prášky na tlumení sexuálních choutek. Manžela máte? Mám, ale nestačí! Tak milenec? Mám, furt málo! Však nemusí být jeden... Mám tři a pořád málo! Doktor tedy napíše recept, ženská přijde domů, bouchne s receptem o stůl a říká : vidíš, žádná kurva, nemocná jsem!
Lopezz asi ještě nikdy neměl sex. Já to můžu mít třikrát denně, myslím na to bez přestávky, nemám ani týdenní výpadky, takže mě by asi museli zavřít do blázince, abych se z toho nezbláznil
joudic*
napodobne a partnerky, ktere prisly z predchoziho duchodcovskeho vztahu se casto pochvalne zminily jaky to je rozdil, kdyz je ve vztahu vasen.
A neumíte to sama? Přece to zas až tak složité není a pokud si to "tělo" žádá, je dobré tomu pomoci. Já si myslím, že jste zdravá žena a všechno Vám funguje velmi dobře. Než bych teda hledala náhodný styk s kýmkoliv, tak bych se to naučila řešit sama.
Tohle teprve může být ta správná mezera na trhu. Po letech byste se mohla pochlubit. Vidíš? To já jsem navrhla tyhle vizitky, co často lidi nosí. MILUJI SEX, JSEM ZDRAVÝ. NABÍZÍM. Nebo jinou HLEDÁM TRVALÝ VZTAH. Nebo CHCI SI PSÁT, DÁM TI ČÍSLO Od té doby lidi chodí do práce sice trochu později, ale se super náladou. A zmizela většina zklamaných a opuštěných lidí. Zmizely komplexy: Nikdo mne nechce, jsem ošklivý, zůstanu sám. (odpověď: Já taky)
andyy
Tohle mě pobavilo :D No pravdou je, že by to mnohé usnadnilo..
normalka.. zalezi na veku, me uz je hodne, ale 2x denne je idealni stav.. rano akademicka ctvrthodinka, a pozdeji celovecerni predstaveni. Tak at najdete normalniho partnera a ne noumu.. viz par zdejsich dotazu na poradne.
Měla byste se objednat k sexuologovi a probrat to tam. I když se Vám zdá, že to zní komicky, tak sexuolog je lékař, který ten problém bude brát zcela vážně, na rozdíl od některých rádců tady.
andyy
Myslíte si, že je to závažný problém? To mě trosku znepokojuje
kami*
On by Vám nejspíše sexuolog vysvětlil, že každý člověk je jiný, má trochu jiná přání a potřeby a že to je úplně v pořádku. A je po problému. Vysvětlil by, že je ideální si najít partnera s podobnými potřebami.
Měla byste se uspokojovat sama jste jedna z mála, která by to mohla mít pořád. Na jednu stranu je to dobré ale až budete mít přítele a nebude jako vy, tak od vás uteče oknem a bos
Na to se právě ptám - kolik dní po menstruaci to bývá. Je normální, že chuť na sex kolísá a právě s ovulací je nejvyšší.
andyy
Je to v období ovulace, to bezpecne poznám podle dalších symptomu.. jen jsem se chtěla ubezpečit, že je to v takovehle mire v pořádku. Nerada bych někdy udělala nějakou nepredlozenost a později toho litovala.
Stojí 3 u vodopádu. Na co myslíš? 1. Na to jak spoutat tuhle energii. 2. Postavím elektrárnu, půjdu s cenou dolů, zlikviduji konkurenci a vyženucenu do závratných výšin. 3. Myslím na sex.? Na ten já myslím stále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.