Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejsem schopná lásky

Od: wonderwoman odpovědí: 10 změna:
Ahoj, už dlouhou dobu nad tímto přemýšlím a docela me to začíná uzirat. Nikdy jsem nebyla zamilovana. Sex mam rada a muži me přitahují, ale je to pouze jakási čistě fyzicka přitažlivost. Nikdy jsem necítila nic, co by se dalo považovat za zamilovanost. Mám ráda lidi, sve pratele a tak dále, takže si to nevykladejte tak, že jsem nějaký asocial. Pouze co se tyce vztahu, stačí mi sex a to ještě raději nezávazně. Nedokazu to ovlivnit. Dřív jsem si vždycky říkala, že az poznam toho pravého, tak to přijde samo. Jenže ono nic. Stále. Nikdy. Co si o tom myslíte? Jsem aromantik?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

6x

ale klid. Nepropadejte do zmarů a beznadějí že nic neovlivníte, protože hormonům neporučíte.

Teď sem připíšu něco, co jsem připsal už několikrát. Měl jsem nejlepší kamarádku, chodili jsme spolu, kamarádili jsme spolu a nakonec jsme se víceméně technicky domluvili, že spolu zůstaneme. Nějaké roztoužené vzdychání při měsíčku se u nás sice nekonalo, ale nelituji vůbec ničeho. Ještě jsme se nepohádali. Stále mám doma svoji nejlepší kamarádku.

Když občas ve svém okolí zaznamenám, jak rychlé a drahé dovedou být konce velkých lásek, pak si říkám Díky za to. :)

hodnocení

4x

Zdravím. Možná jste lásky schopná, jen se bojíte svým citům dát volný průchod. Uvnitř se vztahu bráníte a tento psychický problém si nemusíte ani uvědomovat. Zatím Vám to vyhovuje takto a nemáte potřebu to měnit. Nenapsala jste, že byste toužila po lásce se vším všudy, takže jak to máte nastavené, tak to prostě je. Nedělejte ale žádné závěry, protože to se může změnit kdykoliv. Svůj život si žijte a užívejte tak, jak Vám to vyhovuje.

hodnocení

2x

Ten pravý se prostě zatím nedostavil. A není potřeba nad tím přemýšlet. Tím se jen zatrvrdíte.

hodnocení

2x

Klasik, dr.Plzák pravil, že s láskou je to jako se nemocí, třeba spalničkami. Potkáš mnoho lidí a nic. Potkáš jen toho jediného a dostaneš to. Zamiluješ se. ;) Takže klid. Až půjde okolo ten pravý, příjde to.

hodnocení

0x

Samozřejmě že to jednou přijde a zajiskří to..

Ale paní hlavně nenapsala kolik je jí let.Jestli 80 tak je to na pováženou a ta jiskra asi už nebude.Ale pokud je jí 20 tak je to v pořádku on se princ určitě objeví.

lipanek
hodnocení

0x

Babkazov 16.38 - tahle odpověď je nejlepší.

Opravdu to přijde jako hrom, najednou uhodí.

Problém bývá, že to může být z Vaší strany pouze jednostranné, on k Vám nic necítí, nebo toho druhého prostě nemůžete mít. Je již ženatý, nebo je o hodně mladší, nechce on Vás, nejste jeho typ, nebo jste Vy již vdaná a máte svoji rodinu, je v jiné společenské skupině, má jiné zájmy a nemáte si co říci, přesto ten cit od Vás tam je.

Nejhorší scénář je, že tu svoji osudovou lásku k žádnému muži nepocítíte, proste se nepotkáte, ale nemusí to vadit, protože vlastně nevíte, o co přicházíte.

Mohu Vás ujistit, že někdy to je lepší. Pokud zahoříte a najdete ,,nenaplněnou,, osudovou lásku, zlomí Vám to srdce.

Každopádně zlomené srdce /nález na EKG/ se prý srovná během 3 měsíců.

hodnocení

0x

To Vám nasadila Klera brouka do hlavy. Teď se tu budou ptát samí "aromantici". :-D To je nová sexuální orientace jako je třeba asexuální. Až to přijde, tak to poznáte. Možná je to lepší než být několikrát zklamaná v lásce a pak přestat důvěřovat mužům. Dlouho se z toho dostávat. Já bych se z toho nijak nehroutila. Já jsem takových aromantiků potkala... A myslím, že nešťastní z toho nebyli.

wonderwoman
hodnocení

Všem děkuji za reakce. Asi bych se tim neměla tolik zabývat a dat všemu volný pruchod.

Přééésně to jste našla ten nejsprávnější přístup.

Nejsem schopná lásky

houbes*
hodnocení

0x
Sexuální život máte bohatý a zamilovat se je jen na vas, aby vy jste vycítila, že i protějšek má o vás zájem. Musíte u něj hledat co se vám na něm bude líbit potom snad najdete zamilovanost do toho druhého. Jsou to kolikrát maličkosti ale musí vám sním být dobře.. potom to přijde samo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]