Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém si cokoly zapamatovat nebo vybavit,

Od: noe* odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer,co mohu dělat,mám problém si cokoliv zapamatovat,děctví mi moc nepřidalo,problém správně komunikovat,hlavně ta matematika je problém,musím si dávat pozor když cokoli nakupuji,aby mě někdo nenatahl,děsim se sám ze sebe,přitom je to je jen hra s číslama,nevím proto co stím ,nemáte nějakou radu nebo komunitu děkuji moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Doplňte informace - kolik je vám let, pracujete nebo studujete nebo jsi žák základní školy? Aby se dalo poradit, musíte napsat o sobě něco víc.

noe*
hodnocení

Dobrý večer,potýkám se stím od děctví,žil jsem v neuplný rodině,docházelo i k domacímu nasilí,poté jsem virustal,od 8.let mimo rodinu,v děckém domově,po odchodu jsem byl rok v komunytě,práci mám věčinou na krátkej uvazek,práci jsem měl i fokusu,pro nemocné,čestinu jsem zvládal z odřenýma ušima,chodil jsem i částečně i do pomocné školy,kvuli nezvládání matematiky,jsem společenskej typ i když né bavič lidí,váznu v komunykaci,mám socialní nedostatky ,stidim se za to,i když pusobim sebevědomě,i zdravě,výsledek je opak,děkuji za nápomoc
liska5

Ty problémy s pamětí mají většinou staří. Nenapsal jste věk! Není jasné, jestli jste mladík nebo děda.

kami*
hodnocení

0x
Malinkou radu bych měla. Vypadávaly mi z hlavy rychle čísla. Tak jsem zkusila z netu zdarma stáhnout malinké pexeso s čísly. Nevím už jestli 4x4 kartičky. Už za dva dny jsem se lépe soustředila a více si věřila v zapamatování čísel. I když se soustředěním na počítání to možná moc nepomůže, nevím.
Někdy se soustředění obecně změní díky strachu, nebo traumatu.

hodnocení

0x

Pěkný den,

v knihovně se dá půjčit spousta knížek na trénink paměti. Jsou tam různé úlohy,seřazené dle obtížnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]