Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přezit samotu

Od: davidbohous* odpovědí: 7 změna:
Chodim do 6 třídy a nevím jestli mě má někdo rád. Jak se to pozná jestli mě někdo má rád a nebo ne? Budu rád za každou radu.
Díky
doplněno 05.01.20 14:56: P.S. jak poznám že mě má někdo ze třídy rád?
Díky
doplněno 05.01.20 14:56: P.S. jak poznám že mě má někdo ze třídy rád?
Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

3x

Jistě máš někoho v rodině někoho blízkého, se kterým Ti je dobře.

Mamka, sourozenec, taťka, babička, teta, děda, strýc, bratranec, sestřenice. Nemusíš jim říkat hned, mám vás rád, ale třeba je mi s tebou dobře, těšil jsem se na tebe. Buď se mnou chvíli, budeme si povídat.

Když se otevřeš, tak uvidíš, že i ten druhý Ti to oplatí. Měla by se překonat bariéra. I když v rodině se to u Vás třeba nenosí, nedělá, možná, že Ty můžeš být ten, kdo začne a tu rodinu navede lepší cestu, cestu citlivosti, chránění, lásky.

Pozor na to, abys někomu neřekl, že ho máš rád a on si to vyložil, jako že ho miluješ. Což hrozí hlavně u děvčat tvého věku. S tím zacházej opatrně, mohou se polekat. Samozřejmě říkat někomu, že ho miluješ budeš také, ale to až budeš starší.

Svá vnoučata nejvíce milují babičky, přitul se k ní, obejmi a řekni, že ji máš rád. Třeba uvidíš, jak babička zjihne.

Dej a dostaneš také.

Pokud se to stydíš říkat, zkus to nanečisto říci třeba pejskovi, nebo kočce. Mám tě rád kočičko, máš tak měkký kožíšek, mám tě rád pejsku, že tak dobře hlídáš.

davidbohous*
05.01.20 15:09
hodnocení

Děkuji
*jasne* *hi*
liska5
05.01.20 15:28

Lipánku *palec*

laskar
hodnocení

2x

Rodiče tě mají rádi a spolužíci jistě taky

hodnocení

2x

U spolužáků, později třeba spolupracovníků, sousedů a podobně, není nutné aby nás měli rádi a ani bychom to od nich neměli očekávat. Stačí spolu slušně vycházet. Rádi nás mají naši blízcí.

liska5

Kdo Tě bude mít rád bez nějakých podmínek, to je pejsek. Ten zůstane věrný a navíc nic nevykecá.

klera*
hodnocení

2x
Vím, že jsi předtím psal do volný diskuze. Spíš než, abys hledal kdo tě má rád, mluv s lidma, který máš rád ty. Když na tebe jsou hnusný nebo tě podrazí atd. tak to nejsou ty správný lidi a jdi najít někoho jinýho. Moc nepřemýšlej nad tím, jestli tě někdo má rád nebo ne...nemá to smysl, věř mi. Hlavně měj rád sám sebe, to je nejdůležitější! Na ostatních nezáleží. Jenom na tobě a ještě tvojí rodině. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]