Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil jsem ji - jak to napravit?

Od: cojavim odpovědí: 4 změna:
Lidi prosím o radu.
Měl jsem jednu kamarádku a často jsme spolu chodili ven a bavili jsme se o všem možným. Měli jsme se fakt moc rádi a já jsem k ní něco začal cítit a podle jejího chování jsem si myslel že ke mě taky něco cítí akorát problém je v tom že se pořád rozcházela a davala dohromady s jedním klukem a jednoho dne s ním měla někam jít ale vykašlala se na něj a šla semnou pít a zjistila že k ní něco cítím a přestala se semnou bavit na nějakou chvíli tak jsem jí po dvou týdnech napsal a sešli jsme se a řekla mi že se mi omlouvá že neměla cas a bla bla.. ale že jsem pro ní pořád důležitej a má mě ráda.
Od tý doby jsem jí nenapsal a je to už měsíc co se nebavíme a všiml jsem si že mi přestala likovat fotky a ani jednou za tu dobu nenapsala.
A je možný že zase chodí s tím klukem ale já jí chci jenom jako kamarádku protože jsem si s ní rozuměl.
A taky mám pořád její zlatej řetízek co mi půjčila.
A chci se s ní zase začít bavit protože pro mě hodně znamená ale nevim jak.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nick*
hodnocení

1x

Jak? Vzchop se, vypni fejsbuky a neřeš fotky. Zvedni zadek a běž se s ní normálně bavit. Easy

hodnocení

1x

Zapomeň na ksichtoknihu a další přiblblé sociální sítě typu Twitter, Instagram a pod. Holčinu vypátrej in natura a promluv si s ní "z oka do oka". Za mých mladých let jsme to jinak nedělali. Ty sociální sítě jsou jen k vzteku a slouží k deformování charakteru.

qvapo
hodnocení

1x

Ty k ní něco cítíš, ale chceš jí jako kamarádku. To moc nejde k sobě.

hodnocení

0x

To jsou takové dětské bláboly, holek je dost, přijde ti do cesty jiná. Takových ještě bude. Buď nad věcí a neřeš to. Kašli na Facebook a zabývej se jinými aktivitami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]