Lidi prosím o radu. Měl jsem jednu kamarádku a často jsme spolu chodili ven a bavili jsme se o všem možným. Měli jsme se fakt moc rádi a já jsem k ní něco začal cítit a podle jejího chování jsem si myslel že ke mě taky něco cítí akorát problém je v tom že se pořád rozcházela a davala dohromady s jedním klukem a jednoho dne s ním měla někam jít ale vykašlala se na něj a šla semnou pít a zjistila že k ní něco cítím a přestala se semnou bavit na nějakou chvíli tak jsem jí po dvou týdnech napsal a sešli jsme se a řekla mi že se mi omlouvá že neměla cas a bla bla.. ale že jsem pro ní pořád důležitej a má mě ráda. Od tý doby jsem jí nenapsal a je to už měsíc co se nebavíme a všiml jsem si že mi přestala likovat fotky a ani jednou za tu dobu nenapsala. A je možný že zase chodí s tím klukem ale já jí chci jenom jako kamarádku protože jsem si s ní rozuměl. A taky mám pořád její zlatej řetízek co mi půjčila. A chci se s ní zase začít bavit protože pro mě hodně znamená ale nevim jak.
Zapomeň na ksichtoknihu a další přiblblé sociální sítě typu Twitter, Instagram a pod. Holčinu vypátrej in natura a promluv si s ní "z oka do oka". Za mých mladých let jsme to jinak nedělali. Ty sociální sítě jsou jen k vzteku a slouží k deformování charakteru.
To jsou takové dětské bláboly, holek je dost, přijde ti do cesty jiná. Takových ještě bude. Buď nad věcí a neřeš to. Kašli na Facebook a zabývej se jinými aktivitami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.