Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco ohledně lásky

Od: davidbohous* odpovědí: 7 změna:
Nevím jak mám říct holce ze ji Miluju ale nevím jestli ona mne.
P.S.Nemám na ni cislo a je mi 11

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Neříkej jí to zatím. Pozvi jí po škole na procházku a snaž se získat její sympatie a zájem. Povídat si můžete o všem možné, abyste se cítili uvolněně. Teprve dle toho jak se k tomu bude stavět ona, můžeš uvažovat o nějakém vyznání lásky. Abys to hned na začátku nepokazil. Ale v tomto věku je i kamarádství prima, ne?

davidbohous*
hodnocení

To máte pravdu ale ona se se mnou moc nebaví. Ja sem srab. Jednou sem ji napsal dopis ze ji Miluju. A ještě chodila ted s kámošem a když se s nim rozešla říkala ze už s nikim nechce chodit. Ja nejsem takový typ který je oblíbený

liska5
hodnocení

2x

Napsala jsem Ti do Tvého druhého dotazu. Nevím, zda si přečteš.

Když nevíš, zda o Tebe dívka stojí, tak s vyznáním lásky to akorát pokazíš. Začne se ti vyhýbat. Začni kamarádstvím.

Jak by ti bylo, kdyby Ti holka, o kterou vůbec nestojíš, napsala, že Tě miluje? To bys před ní začal utíkal.

Jak to, že ještě nespíš?

davidbohous*
hodnocení

Díky moc ste mi pomohla. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál.

klm
hodnocení

2x
Tak hele mě je už 21 a zamiloval jsem se čtyřikrát a nikdy jsem neuspěl. Tak jsem pořád sám a mrzí mě to. Mě zkrátka přijde, že lidé se dnes seznamovat asi ani nechtějí, nestojí o to... S tím zkrátka nic nenaděláš, musíš vidět, že má o tebe zájem, nebo ji zkusit nějak zaujmout. Zkus ji třeba dát kytici růží, někam ji pozvat, nebo tak neco... Nemá smysl milovat holku, která o tebe nebude stát. To je jen zbytečné trápení.
Myslím, že k věku, ve kterém se tazatel nachází,tyto lásky patří. I to případné zklamání. Ale třeba mohou být dobří kamarádi a podnikat spolu plno věcí...a nemyslím to špatně a ani nechci rýpat. Souhlasím s názory výše. A jinak ano,v podstate máte pravdu- kdyz se dívám kolem sebe, tak opravdu moc mladých lidí dnes nehledá lásku a vztah.. obcas se stane, že se do sebe dva lidi zamilují,ale není to pravidlem..trvá déle najit toho pravého partnera pro život, nehazejte flintu do žita, ta pravá pro Vás někde čeká;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]