Neříkej jí to zatím. Pozvi jí po škole na procházku a snaž se získat její sympatie a zájem. Povídat si můžete o všem možné, abyste se cítili uvolněně. Teprve dle toho jak se k tomu bude stavět ona, můžeš uvažovat o nějakém vyznání lásky. Abys to hned na začátku nepokazil. Ale v tomto věku je i kamarádství prima, ne?
davidbohous*
To máte pravdu ale ona se se mnou moc nebaví. Ja sem srab. Jednou sem ji napsal dopis ze ji Miluju. A ještě chodila ted s kámošem a když se s nim rozešla říkala ze už s nikim nechce chodit. Ja nejsem takový typ který je oblíbený
Tak hele mě je už 21 a zamiloval jsem se čtyřikrát a nikdy jsem neuspěl. Tak jsem pořád sám a mrzí mě to. Mě zkrátka přijde, že lidé se dnes seznamovat asi ani nechtějí, nestojí o to... S tím zkrátka nic nenaděláš, musíš vidět, že má o tebe zájem, nebo ji zkusit nějak zaujmout. Zkus ji třeba dát kytici růží, někam ji pozvat, nebo tak neco... Nemá smysl milovat holku, která o tebe nebude stát. To je jen zbytečné trápení.
Myslím, že k věku, ve kterém se tazatel nachází,tyto lásky patří. I to případné zklamání. Ale třeba mohou být dobří kamarádi a podnikat spolu plno věcí...a nemyslím to špatně a ani nechci rýpat. Souhlasím s názory výše. A jinak ano,v podstate máte pravdu- kdyz se dívám kolem sebe, tak opravdu moc mladých lidí dnes nehledá lásku a vztah.. obcas se stane, že se do sebe dva lidi zamilují,ale není to pravidlem..trvá déle najit toho pravého partnera pro život, nehazejte flintu do žita, ta pravá pro Vás někde čeká
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.