Nejste přihlášen/a.
Proč by to nemohlo fungovat, proč bych se měla bát lehnout do vody s rozpuštěnou, léčivou solí? Vždyť se jezdí - jezdilo do lázní a na dovolenou k Mrtvému moři.
Větší problém bych měla vydržet těch 3/4 hodiny ve vodě, která bude postupně schládat. V lázních mají vany nerezové s přihříváním, doma si leda tu horkou neustále připouštět. vivaco.cz/...
Tuto sůl neznám, ale proč by to nemohlo fungovat? Mně kilo mořské soli za 15,- Kč pomohlo od patní ostruhy, nepomohlo ozařováníani nárazové vlny.
Já bych ale celá do slané koupele nenašla odvahu si lehnout.
To jste tu patu máčela v té koupeli ze soli?Právě hledám účinnou léčku,na patní ostruhy, je možné napsat více? Děkuji
Pro Martinnu: ostruhu jsem měl já i manželka, nepomohla magnetoterapie ani cvičení, od problémů nám oběma pomohl tento recept: Listy černého bezu necháme přejít varem. Potom je rozložíme na kus plátna, přiložíme na patu, zabalíme do igelitového sáčku a necháme přes noc. Asi po šesti zábalech máme po trápení. Na listy bezu si ovšem musíte počkat do jara. Nohu v sáčku doporučuji podložit nějakým starým ručníkem, šťáva z listů by mohla znečistit prostěradlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.