Dobry den, vcera jsem s prateli mela marihuanu. Nekourim ani nic takoveho, nejspise sem to prehnala... mela jsem sama trictvrte jointu. Potom jsem mela opravdu spatne stavy. Myslela jsem ze zesilim a mela sem hrozny strach a uzkost. Stalo se to vcera okolo pul pate rano, celou noc sem bylq vzhuru a jen k ranu usla asi na pul hodiny. Rano to uz bylo lepsi, ale porad se citim divne... mam strach a bojim se ze to neprestane... porad se odtrhuji z reality a je to desive.. prosim pomoc
Buď ráda, že máš takové pocity alespoň tě to přinutí nebrat žádnou drogu a nebo hulit. Také jsem se nechal premluvit vykouřit si jointa. Kluk co to měl mi řekl, že nejlepší účinek je v autě. Takže zaparkoval za kostelem jel sem sním, že mě hodí na město potřeboval jsem tenkrát něco koupit. Zavřel okýnka u auta zapalil jointa a už jsme slukovali do sebe. Vždy mi řekl zadrz dech atd. Dokourili jsme . Moje vysvobození bylo, že jsem z toho auta utekl. Přes město jsem šel jak ozralej no prostě hrůza. Doma když jsem pustil tv, tak se mi v tom šílenství zdálo, že se tv zesiluje ztisuje atd. No prostě už nikdy více. A jsem rád, že s trávou jsem měl špatnou zkušenost, přesně jako ty. Už nehul a bude ti lépe ! Žádný drogy neber atd. A žij čistý zivot je to lepší věř mi !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.