Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Před časem jsem se zde ptala na název starého francouzského seriálu. Kamarádka název zjistila - Láska a moře.
Chtěla by se na něj znovu podívat, ale na Ulož to není. Vím, že existují i jiné stránky, odkud se dají stahovat filmy. Přítel si kdysi stahoval filmy z asi dvou takových stránek, ale už mi neporadí. Uvítala bych i odkaz na francouzskou obdobu "Ulož to".
Na csfd je nabídka tohoto seriálu ve filmotéce. Zajímalo by nás, jaká tak může být průměrná cena deseti dílů na DVD. Případně uvítáme i francouzskou obdobu csfd - s filmotékou. Francouzština není problém. Problém není ani angličtina a samozřejmě slovenština. Za radu jak se k seriálu dostat předem děkuji.
Prvních pět dílů je na youtube ve francouzštině. To už je staré a obávám se, že jedině jak píše Pepan to koupit někde jako ten Amazon. Nikde nic jinak není.
další server, odkud se dá stahovat, je datoid.cz . Bohužel jsemtotam nenašel, ale pro informaci Vám to sem dávám.
Jsem netušil, že lze porušovat pravidlo - Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
Zdroj: poradte.cz/...
Můj dotaz byl poměrně obsáhlý, zmiňovala jsem i koupi. Odpověď na koupi na Amazonu je snad OK. Na veřejné You tube a na existenci datiod (kde seriál ani není) jistě také. Necítím se provinile a rádcům znovu děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.