Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovaní odjinud než z Ulož to

Od: bimbam® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den! Před časem jsem se zde ptala na název starého francouzského seriálu. Kamarádka název zjistila - Láska a moře.

Chtěla by se na něj znovu podívat, ale na Ulož to není. Vím, že existují i jiné stránky, odkud se dají stahovat filmy. Přítel si kdysi stahoval filmy z asi dvou takových stránek, ale už mi neporadí. Uvítala bych i odkaz na francouzskou obdobu "Ulož to".

Na csfd je nabídka tohoto seriálu ve filmotéce. Zajímalo by nás, jaká tak může být průměrná cena deseti dílů na DVD. Případně uvítáme i francouzskou obdobu csfd - s filmotékou. Francouzština není problém. Problém není ani angličtina a samozřejmě slovenština. Za radu jak se k seriálu dostat předem děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
2min vyhledávání, pokud je to tohle, francouzský neumím.
amazon.fr/...
hodnocení

Je to ono, děkuji za odkaz k zakoupení. Odkaz ke stažení uvítám o něco víc :).

pavelpavel*
hodnocení

3x

Prvních pět dílů je na youtube ve francouzštině. To už je staré a obávám se, že jedině jak píše Pepan to koupit někde jako ten Amazon. Nikde nic jinak není.

hodnocení

I za tuto informaci děkuji!

hodnocení

2x

další server, odkud se dá stahovat, je datoid.cz . Bohužel jsemtotam nenašel, ale pro informaci Vám to sem dávám.

hodnocení

Děkuji, může se to někdy hodit.

rorschach*
hodnocení

0x

Jsem netušil, že lze porušovat pravidlo - Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.
Zdroj: poradte.cz/...

hodnocení

Můj dotaz byl poměrně obsáhlý, zmiňovala jsem i koupi. Odpověď na koupi na Amazonu je snad OK. Na veřejné You tube a na existenci datiod (kde seriál ani není) jistě také. Necítím se provinile a rádcům znovu děkuji.

pavelpavel*

Úplně mimo tady nikdo návod k trestným činům nepáchá.

au1
co je na stahovani z ulozto trestnyho a necestnyho? pokud vim tak dle ceskyho prava je nelegalni pouze sireni (tzn upload). to ze si neco stahnete, je naprosto legalni. koneckoncu proto platite pri kazdym nakupu dvd, hdd, flesky, cehokoliv co ma pametovou kartu, autorsky poplatek.
lukas32

Na Ulozto jsou také jiné soubory, které lze stáhnout. Třeba fotky, které tam dá sám autor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kde stahovat filmy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]