Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Milování, sex

Od: simon* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, potřeboval bych odpověď. Chtěl jsem se vyspat se svojí holkou poprvé, ale ještě před tím než jsem se dostal do ní, tak jsem se udělal. Potom když mě dělala rukou na gauči tak taky skoro hned. Nemůže to být tím, že mi je 16 za půl roku 17 nebo že mám málo spánku a jsem unavený? Rád bych to věděl aby se to příště nemuselo opakovat.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

8x

Klídek, poprvé je to málokdy ideální. Nervozita, nedočkavost, obavy hrají roli. Takové "trapasy" je třeba brát s humorem. Prostě časem se to podaří "vypilovat".

simon*
hodnocení

To se stane. Časem to bude lepší a lepší.

Protože je to pro Tebe víc vzrušující než když si to děláš sám.

Časem se to srovná.

hodnocení

2x

To není tím, že jsi unavený a máš málo spánku, ale protože jsi nadržený!

Spánek a únava má obrácený účinek, ty bys chtěl a nejde to...

A je to normální...

Všechno chce svůj čas...

hodnocení

2x
Je to tim že si nadržený nervozní a myslíš jen na to abys nezklamal
Poprvý to neni žadná hitparáda chce to trpělivost a trening
S každým dalším pokusem by se to mělo jen zlepšovat

hodnocení

2x

Nechápu, proč moje reakce byla smazaná, když jsem odpověděl ve stejném duchu jako kolegové zde, jen jsem byl asi první.

liska5

Byls, tuším, hned po mně, Feraxi. Mně je to jedno, já nesbírám body, nejsem registrovaná. Prostě odpovídám, když mám čas a nápad. Jen mohu říci, že už se mi taky párkrát stalo, že jsem nenašla svoji odpověď.

hodnocení

2x

Když to bylo dvakrát skoro hned - tak to chce ještě potřetí, ne?Jako mladej máš výhodu, že ti to jde víckrát po sobě. Takže ať tě napřed udělá při mazlení a až pak jdi do ní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]