Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sbalit holku

Od: gid2 odpovědí: 9 změna:

čus

poraďte jak si mám najít holku, do klubů nechci chodit, jedině na ulici oslovit

řekněte mi třeba jak jste to dělali vy

děkuji za vaše rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když nechceš chodit do společnosti, tak to bude těžké. Já si ale myslím, že jsi ještě mládě a časem to vše půjde samo. Jen klid.

hodnocení

1x

Je hodně malá pravděpodobnost, že by nějaká holka souhlasila s pozváním někam od někoho neznámého z ulice (pokud to tedy není prostitutka). Seznámit se lze někde, kde může jakoby "nezávazně" plynout rozhovor např. v zaměstnání, v jazykových kurzech, na dovolené, při delší jízdě autobusem, vlakem, při společném posezení se společnými známými někde, atd.

houbes*
hodnocení

0x
Od toho jsou seznamky na netu. Např. Badoo atd. Ale nedoporučuji náhodně oslovovat kolemjdoucí. Z důvodu, že po čase nezdarů si budeš připadat jako úchyl. Doporučuji seznamku. Já jsem se seznámil na zábavě v roce 1995 a po rozvodu jsem se seznámil v zaměstnání a klape nám to.. doteď ;)

Stačí číst různé recenze a komentáře, abys pochopil, že seznamky jsou dnes podvod jako hrom.

liska5
hodnocení

0x

To nemusí být klub ani hospoda. Nevím, kolik Ti je, ale je plno kurzů, kroužků, oddílů, sborů a souborů. To si udělej přehled o svém bydlišti. My to měli snažší, jezdili jsme na tábory, později, jako instruktoři, chodili do výtvarky, na angličtinu, na výšlapy, na atletiku, na večerní volejbaly nebo s ochotníkama do divadla. Kde třeba chybí kluci, jsou taneční pro dospělé nebo na kosení luk, kde děvčata jistí zázemí. Nebo si začni šetřit a přihlas se na Akce či Víkendy pro nezadané. Mají dobré reference, program, výlet, zábavu s humorem a jsou věkově sestavené...

klera*
hodnocení

0x
No buď ve škole/v práci, kde s lidma přijdeš do styku, nebo přes kamarády. Někdo zorganizuje nějakou akci, tam přijde spousta lidí a mezi nima někdo nezadanej, kdo se ti může zamlouvat. Takhle to většinou chodí. Já jsem ještě třeba měla rande po tom, co jsem potkala kluka na tanečních. Na ulici se seznamuje málokdo. Už se mi stalo, že mě takhle někdo oslovil a nebylo mi to moc sympatický. Upřímně...většinou to může vyjít jenom někomu hodně přitažlivýmu (ale takoví to většinou nemusí řešit tímhle způsobem).
liska5

Zažila jsem, že se seznámil jeden mladík na svatbě příbuzného. Bývá tam více pěkně nastrojených a naladěných slečen..Stejně tak na stužkovacích plesech.

hodnocení

0x

Manžel mě sbalil na prázdninové brigádě, takže chlapče kdekoliv, opravdu kdekoliv se na ni můžeš usmát, pozdravit, pozvat na kávu,na procházku, do kina a pod., netřeba chodit do klubu.

hodnocení

0x

Já se seznámil v kostele... i tam to jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]