Nejste přihlášen/a.
čus
poraďte jak si mám najít holku, do klubů nechci chodit, jedině na ulici oslovit
řekněte mi třeba jak jste to dělali vy
děkuji za vaše rady
Je hodně malá pravděpodobnost, že by nějaká holka souhlasila s pozváním někam od někoho neznámého z ulice (pokud to tedy není prostitutka). Seznámit se lze někde, kde může jakoby "nezávazně" plynout rozhovor např. v zaměstnání, v jazykových kurzech, na dovolené, při delší jízdě autobusem, vlakem, při společném posezení se společnými známými někde, atd.
To nemusí být klub ani hospoda. Nevím, kolik Ti je, ale je plno kurzů, kroužků, oddílů, sborů a souborů. To si udělej přehled o svém bydlišti. My to měli snažší, jezdili jsme na tábory, později, jako instruktoři, chodili do výtvarky, na angličtinu, na výšlapy, na atletiku, na večerní volejbaly nebo s ochotníkama do divadla. Kde třeba chybí kluci, jsou taneční pro dospělé nebo na kosení luk, kde děvčata jistí zázemí. Nebo si začni šetřit a přihlas se na Akce či Víkendy pro nezadané. Mají dobré reference, program, výlet, zábavu s humorem a jsou věkově sestavené...
Manžel mě sbalil na prázdninové brigádě, takže chlapče kdekoliv, opravdu kdekoliv se na ni můžeš usmát, pozdravit, pozvat na kávu,na procházku, do kina a pod., netřeba chodit do klubu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.