Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červené fleky na zádech

Od: tonn odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám takový problém na zádech se mi začali dělat červené fleky ve tvaru kroužku. Dlouho jsem zjištoval z čeho by to mohlo být a zjistil jsem že to mám ze stimulantu který užívám před tréninkem . Vždy to užívám před tréninkem pak když docvičím tak se kouknu do zrcadla na záda a mám tam tyhle fleky na zádech viz. foto . ted se mi to začalo dělat také lehce na krku a prsou . Nechápu to jestli mi nějaká látka v tomhle stimulantu nesedí . Užívám to už několik let ale asi až poslední dva roky se mi ty fleky začali dělat fakt nechápu. Právě bych se chtěl zeptat jestli nebudete vědět která látka v tomhle stimulantu to může způsobit tyhle ty fleky, popřípadě co mi pomůže aby fleky zmizly? Napíšu vám tady složení toho stimulantu.- L-citrulin DL-malát 6500 mg, beta alanin 4000 mg, taurin 2000 mg, arginin báze 1695 mg, tyrosin 1000 mg, cholin 1000 mg, inosin 1000 mg, peptidy aminokyseliny L-arginin PepForm ® - Arginine Peptides 500 mg, extrakt ze zeleného čaje 250 mg, kofein bezvodý 200 mg, DMAE bitartrát 54 mg (DMAE 20 mg), extrakt z černého pepře - piperin 20 mg, Citrus aurantium,fosforečnan vápenatý (protispékavá látka), aroma, beta karoten (přírodní barvivo). Budu rád za každou . Moc Děkuji

Červené fleky na zádech
Červené fleky na zádech #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na jakoukoliv látku můžete mít alergickou reakci. Alergie se prostě objeví a to, že to používáte dlouho nic neznamená.

figurek*
hodnocení

1x

no tak pravda, pochopitelně že odpověď na vaši otázku nedostanete zde na amatérské poradně, ale v nemocnici na oddělení Alergologie.

Potravinová alergie může mít za následek nejen rýmu a kašel, ale taky ekzémy, otoky a vyrážky a může se projevit po čemkoliv, třeba po olíznutí citronu nebo po snězení dětské krupicové kašičky. Právě problém s dětskou krupicovou kašičkou jsme svého času měli doma. Jak jsme jej vyřešili? Jednoduše. Dětská krupicová kašička pro nás přestala existovat.

Zřejmě těch vašich stimulantů berete stále více a více. Radím ubrat.

liska5
hodnocení

1x

Na co stimulancia před treninkem? Musíte je opravdu brát? Před tréninkem čeho a na jaké úrovni?

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Tělo musí dlouhodobě zpracovávat tolik zbytečné chemie, že v době vánoční, kdy ho ještě přikrmíte dalšími cukry, tuky a hromadou dalších zatěžujících látek, tak to prostě neustojí a "odhazuje" do kůže.

Teď by byl na místě očistný režim jater a především střeva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]