Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení daní

Od: danek90 odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Zajímá mě, jestli se na mě ještě vztahuje nějaké vrácení dani jak se dělá každý rok, do března.
Do května 2019 jsem ještě studoval a přivydělával si na brigádě. Od června 2019 už pracuji nastálo.
Mám podat daňové přiznání? Vrátí mi něco? A pokud ano, mohu si to nějak spočítat? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Nemusíte si sám podávat DP. Stačí se domluvit u vás s paní účetní. Ta vám i poradí jaká potvrzení vám třeba chybí.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Ano zrovna dělám vrácení daní za rok 2018. Musíš mít všechny daňové papíry za ten rok kde jsi pracoval a mně to tedy udělala sestra účetní i spočítala a zítra to tam nesu. Skoro 10000kč dostanu. Na netu je i kalkulačka kolik vrátí, ale neumím jí vyplnit. Ptal jsem se tam na FU ženských zda mi pomůžou vypsat ten růžový a ony že ano at přijdu. Nakonec mi to ale sepsala sestra účetní, tak jsem nemusel. Zkus je taky poprosit na FU ženský v kanceláři. Musíš mít s sebou všechy daňové listy kde jsi ten rok pracoval v tom roce.

hodnocení

0x

Na netu je ke stažení daňové řiznání, stačí jenom doplnit všechny údaje: finance.cz/...

Formulář je vytvořen tak, že vám vypočítá i to, co vám budou vracet.

Nevím, jak letos, ale ještě vloni jsem vše musela ale stejně přepsat do růžového formuláře a odevzdat na finančním úřadě.

doplněno 02.01.20 17:13:

Stahuju si ten soubor v Excelu, ten mi vyhovuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]