Ahoj všem , Mám takový dotaz ohledně osloveni holky . Nikdy jsem neměl problem dívku oslovit ,nicméně teď nastala taková kuriózní situace ,měli jsme rodinou oslavu v restauraci ,byla tam hezká holcina jako servírka cca 20 roku,pousmivali jsme se na sebe celou tu dobu když nám nosila atd...Nicmene odvahu jsem nesebral ji oslovit ,ne ze bych měl problem oslovit opačné pohlaví ,ale byla tam celá naše rodina a studem nebo jak to říct jsem před nima neměl na nic odvahu. Hodně jsem si to vyčítal ,protože už jsem si pak říkal ze už nebude možnost ,nicméně ted po nějakém čase jsem ji našel na jedné sociální síti ,na fotce s moji kamarádkou ,jsem takový povercivy a řekl si ze mi něco dává druhou šanci .Ale teď nevím jak někoho takhle oslovit přes internet poprvé ,nějakého odmítnutí nebo neodpovědi se nebojím.Nechci ale působit jako nějaký úchyl co si ji takhle našel na internetu. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nema zkušenost s oslovením přes internet nebo radu.Predem děkuji za odpověď .
Taky bych navázala přes tu obsluhu. Zeptej se, kdy tam zas bude obsluhovat, kdy má směnu, že bys přišel na kafe, že v kombinaci s tím jejím úsměvem bylo fakt dobrý
Nedělá vám problémy oslovit opačné pohlaví, tak nic nepište, rozjeďte se do té restaurace a můžete jí oslovit přímo. Pokud nebude mít službu, jistě vám personál prozradí, kdy jí v podniku zastihnete.
Napište jí něco ve smyslu: Ahoj, jsem ten a ten, obsluhovala jsi nás na rodinné oslavě a přišla jsi mi sympatická. Co tak se domluvit a zajít si spolu ven (do kavárny, do zoo, do parku - na nějaké veřejné místo, kde bude možnost si povídat). Případně napsat, vše záleží na tobě (aby to nevypadalo, že příliš na ni tlačíte). Měj se hezky a budu se těšit.
Bohužel, odmítnutí se taky může stát, ale získáte alespoň zkušenosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.