Nejste přihlášen/a.
Pokud je to ono, tak tohle znám pod pojmem "jaterní skvrny", kdy játra nestíhají odbourávat alkohol a takto se to projeví. Dej si pauzu od chlastu ať se játra trošku vzpamatují, a příště to tolik nepřeháněj...
Pokud jste střízlivá a napila se jen symbolicky, pak je dobré vědět, co jste pila. Něco Vám tu alergii vyvolalo a toho byste se měla vyvarovat v příštích dnech.. Nemusí to být z alkoholu..Co jste jedla před tím, než jste pila, nebo zobala k pití? Někdo nemusí třeba jahody s šampaňským, jiný zase brusinky...Aby se " neosypal"..
Mně se stává,že si jen opravdu loknu vína nebo nějakého alkoholu - někdy jen piva- a začne mě okamžitě svědit obličej a krk, zrudnu až kolikrát zfialovím,tak si dávám nealkoholické pivo. Je pravda, že bych si kolikrát skleničku něčeho dala, ale snažím se vyhnout, jak mi lékařka řekla,nikdy nevím,jak se alergie projeví. Jedině když by to byl opravdu kvalitní alkohol,tak ten můžu pomaličku zkusit. Ale tak prostě alkohol nepiju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.