ahoj, chtěla bych se zeptat kde bych mohla koupit nějakou pěknou značkovou kosmetickou tasticku? Nějakou do které se vejde hodně věcí. Př. Značek: guess, calvin klein, burberry, armani, versace, chanel, polo ralph lauren, gucci. Budu ráda za více odkazů.
Záleží, co všechno do té etuje chcete dávat. Je dobré jich mít několik. Ostatně tak se i prodávaj. Malou do kabely n. batohu, větší na cesty autem, velkou na dlouhé pobyty...Taky zvažte údržbu, omyvatelnost a tvar, aby dobře stála, když má vnitřní zrcátko. Buď tam budou lahvičky a spraye stát, nebo budou ležatě. Já nejvíc používám na krátké cesty z jedné strany průhlednou. Takový stojatý obloukový tvar od parfému Chanson. Praktičnost je důležitější, jak značky. Velkou mám bez značení nahoře odklápěcí. Značku poradí jiní.
Jak je napsáno výše. Zvolit tvar dle Vašich potřeb a požadavků. Pokud jste oběhala Vámi vypsané obchody a nenarazila jste na žádnou vyhovující, tak mrknete na netu. Maji větší výběr. Já mám treba celkem ráda od Joop! - německá firma. Do zavazadýlka je skvělá Joop! MIRA. Do koupelny Joop! CORTINA. Od Ralpha Laurena se mi líbila jediná- Seffiano, ale ta už se nedá skoro sehnat. Burberry je klasika,pokud chcete něco jiného, tak se prodává pěkná v sadě s parfemem Burberry London. Od Calvina Kleina je praktická Dual carry, ale take se tezko shani. Ovsem kdo chce,tak najde doporučuji kupovat pres německé,rakouské nebo anglické stránky, na cz nemají tak velký výběr. Klidně mrkněte i po celých kosmetických sadách v "cajktašce", mívají limitované barvy atp. Odkazy nedávám- je toho kotel. Ale treba jeden, kde maji více znacek- eschuhe.de
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.