Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jsou to "nesteroidní protizánětlivé léky". Píšou to v příbalové letáku. Patří tam třeba i Ibalgin? Děkuji moc.
Tak ho nesmíte zneužívat. Když se bere jak se má, tedy s jídlem, hodně zapít a užívat jen občas, je to bezpečný lék. Když člověk původ bolesti neřeší a jí léky po hrstech, nesmí se divit, že se časem něco objeví. I když naše babka jedla Brufen roky po hrstech. Klidně najednou 6tbl 400mg, tedy najednou maximální denní dávku. Léky na žaludek sice jedla taky, ale až poslední 3 roky života a i tak se dožila požehnaného věku.
U některých onemocnění to bez léků na bolest nejde, ale když někdo zobe analgetika na zuby, místo aby chodil poctivě k zubaři, na záda, místo aby pravidelně cvičil, na migrénu či menstruaci, místo aby svůj stav řešil s lékaři, tak ať si pak nestěžuje na zničený žaludek.
Totak, děkuji. Já si o něj řekla. Akorát mě překvapilo, že ho mám brát 3 měsíce. Je tam 100 tobolek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.