Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výplata invalidního důchodu 2

Od: lucyla* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s první výplatou inv. důchodu. Je mi jasné, že mi zároveň pošlou i doplatek od data přiznání důchodu, co mne ale zajímá je, za jak dlouho od doručení výpočtu pošlou peníze. Výpočet mi poslali dnes, do vlastních rukou za 8 týdnů od přiznání. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V závěru rozhodnutí by mělo být uvedeno, že o vyúčtování důchodu budete informována zvláštním oznámením. Přijde vám tedy ještě jeden dopis (oznámení o výplatě důchodu), kde bude informace o zaslaném doplatku a uvedeno datum splatnosti důchodu. Jak oznámení o výplatě, tak i doplatek důchodu byste měla obdržet v řádu několika dnů.

etana*
hodnocení

2x

První výplatu inv.d. mi poslali do čtrnácti dnů od info o výpočtu, včetně doplatku. A datum výplaty se řídí nejspíš dnem přiznání, nejspíš i ta první výplata. Dál chodí na den přesně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]