Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mamutí můstek Harrachov- přístup

Od: denny276® odpovědí: 4 změna:
Zdravím moji milí. Prosím o radu- vím, že Mamutí můstek v Harrachově je zavřený pro skoky již delší dobu a i ostatní mustky. Zajímá me,zda se dostanu do jejich blízkosti pěšky, od vleku. Na netu psali,že je zakázán i vstup nahoru,z důvodu špatného stavu. Byla jsem tam před lety a dalo se dostat normálně až nahoru na můstek. Jinak už si to nepamatuji,a Harrachov v tomto okolí moc neznám. Děkuji za všechny rady *slunce*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Omlouvám se, že nedávám požadovanou radu, ale musím podotknout, že mamutí můstek jsem viděla, když manžel přišel o zuby a to tak, že se mu roztrhla bruska a zuby mu vymlátila. To jsem si dovolila napsat jenom proto, že je zítra Silvestr a tak se snad na mne nikdo nezlobí.A přeji hezký pobyt v Harachově.:)

hodnocení

Moc pěkný příběh. Musím se přiznat, že jsem se pri čtení smála, i když samozřejmě vím, že na oné příhodě není nic vtipného. Chápete, jak to myslím ;)

lukas32
hodnocení

0x

Určitě se dostanete až k můstkům, ale pozor na mamuty!

hodnocení

Děkuji za radu. Posnažím se mamutům vyhnout *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]