Když řeknete, že vám to svědí, občas mokvá, prostě překáží, napíše vám kožní doporučení a vyndání je zdarma. Pokud by to bylo jen z estetických důvodů, pak se to platí, záleží na ceníku příslušné chirurgie.
Já šla na chirurgii (ambulantní) a vyndali mi mateřské znaménko / pihu zadarmo. 1. návštěva vyndání na sále (po mezokainu bezbolestně), 2. návštěva kontrola a převaz, 3. návštěva odstranění 3 stehů. Nejdřív mě chirurg posílal na kožní, ale nakonec mi pihu vyndal bez konzultace s kožním lékařem.
Existují znaménkové poradny, u kožaře se čeká déle. Domluvte se, oni posoudí a dozvíte se víc. Spěchá se s odstraněním, když znaménko mokvá, krvácí, svědí, černá, mění barvu či tvar. Syn si to nechal odstranit před dalekou cestou, kdy mu do velké pihy dřel okraj krosny. Odstranili zadarmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.