Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mateřské znaménko

Od: matej* odpovědí: 4 změna:

kolik stojí odstranění pihy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Cca 500 Kč. Ale nelze odpovědět na jednoduchou otázku jednoduše, protože:

- mateřské znaménko je něco jiného než piha, pihy se neodstraňují (respektive lze je odstranit, ale zcela jiným mechanismem než znaménka)

- každé znaménko by před odstraněním měl vidět kožní lékař

- záleží na druhu znaménka a pole toho se odvíjí způsob odstranění

- z toho teprve vychází cena, která se taky liší na jednotlivých ambulancích

- a možná další vlivy, které mě právě nenapadají

hodnocení

1x

Když řeknete, že vám to svědí, občas mokvá, prostě překáží, napíše vám kožní doporučení a vyndání je zdarma. Pokud by to bylo jen z estetických důvodů, pak se to platí, záleží na ceníku příslušné chirurgie.

hodnocení

0x

Já šla na chirurgii (ambulantní) a vyndali mi mateřské znaménko / pihu zadarmo. 1. návštěva vyndání na sále (po mezokainu bezbolestně), 2. návštěva kontrola a převaz, 3. návštěva odstranění 3 stehů. Nejdřív mě chirurg posílal na kožní, ale nakonec mi pihu vyndal bez konzultace s kožním lékařem.

liska5
hodnocení

0x

Existují znaménkové poradny, u kožaře se čeká déle. Domluvte se, oni posoudí a dozvíte se víc. Spěchá se s odstraněním, když znaménko mokvá, krvácí, svědí, černá, mění barvu či tvar. Syn si to nechal odstranit před dalekou cestou, kdy mu do velké pihy dřel okraj krosny. Odstranili zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]