Nejste přihlášen/a.
To jako myslíte vážně - s přítelem čekáme dítě, přesto jsem ho v opilosti podvedla?, on měl také úlety... jste oba nezodpovědní hlupáci a chudák dítě, co se narodí. Co chcete slyšet za radu? Asi půjdete od sebe, vy budete pořád hledat toho pravého a těm nepravým rodit děti a stěžovat si, jak to mají samoživitelky těžké... Nevím, co chcete za radu a kdybyste byla moje dcera, tak bych s váma měla fakt vážný pohovor. Z jakého prostředí proboha pocházíte?
Jsme lidi a děláme chyby. Nemyslím si, že by se dalo z několika vět dotazu nějak "vydedukovat" kdo bude jak dobrým rodičem. Možná je chudák Vaše dcera, která se Vám možná s něčím vážnějším ani nesvěří,raději.
Sisi
Vaše reakce je divná až zlá.Hlavně Vaše poznámky o hlouposti a prostředí odkud pocházejí.Přestřelila jste
Tazatelka udělala chybu i to plně uznává stane se...a je vidět že jí to trápí i kvuli tomu opustila zaměstnání.Tak proč jí hned házet někam mezi "horší lidi".
Spíš mi zaráží ulety přítele,sex přes kameru atd...a to tazatelce asi moc nevadí a nechává jí to klidnou.
Jste si jistá, že dítě je přítele a ne milence? Byla jste nevěrná a teď už to zpět nevezmete musíte se s tím naučit žít
Že končíte v práci je chyba, za pár týdnů nastoupíte na PPM a bez práce, nemůžete čerpat dovolenou po mateřské a nebudete se mít kam vrátit, po třech letech tam už on nemusí pracovat. Že jste se opila ve třetím měsíci těhotenství, raději nekomentuji
Já nevím, poslední dobou tu jsou takové nevěrohodné dotazy. Jsou vánoční prázdniny.
Vy jste v 7. měsíci a před 4 měsíci, asi ve 3 měsíci těhotenství, jste podvedla svého přítele.
Byla jste opilá.
Tak v zaměstnání se pít alkohol nesmí.
V těhotenství se také zakazuje.
Vedoucí obštˇastnil těhotnou podřízenou, což ano, to se může stát..
Nyní odcházíte pryč. Kam pryč. Do nějaké jiné práce? Kde Vás ve vysokém stupni těhotenství zaměstnají?
Pokud na mateřskou, tak je ještě asi brzy. Chodí se tak 4-6 týdny před porodem, pokud tam není neschopenka.
Nejste provdána, kdo Vás bude živit?
Jste ve stresu, nespíte - potom bude dítě chudák, všechno si to ponese ve vínku do života - alkohol, nedostatek spánku matky, stres, otec, který se nechová zrovna příkladně a matka mu to nemůže zapomenout a vlastně mu to svojí nevěrou oplatila. Zárovenˇ si to tím i omlouvá.
Nejkrásnější období života ženy a mladá maminka si to tady takhle zkazila a žádá o radu na internetu.
V poledne, v době obědové pauzy, se málokdo bude takhle svěřovat na ,,Poradně,,.
Takže si myslím, že to je fejk.
Tak v první řadě,to že pila,je její rozhodnutí,to že se vyspala s nadřízeným to taky je její rozhodnutí,pokud je těhotná jak píše,je nesmysl odcházet v tak vysokém stupni těhotenství z firmy pryč,pochybuji že ji někdo zaměstná,já být zaměstnavatel,tak bych to neudělal,další věc,psát se svojí bývalkou to není podvádění ani to že s ní jde na kávu,pokud to ovšem zůstane jen v této rovině,káva pokec,nic víc.Člověk není ničí majetek takže at souhlasí nebo ne,nemá mi právo zakazovat to že si budu psát se svouji bývalkou,a sex přes kameru? Pořád to není nevěra,face to face,je to jen kybernetika,nic víc.A to že se svěřila své nej kamaradce?Další velká chyba co udělala,co mohla udělat.Pokud bych měl hodnotit,zdali zůstat s někým kdo mne opravdu podvedl,co se mne týče,okamžitý rozchod,absolutní ztráta důvěry,i za cenu toho že jsme budoucí rodiče,nemohl bych být s někým kdo mně podvedl,at už k tomu měl jakýkoliv důvod,prostě ne,nevěra není odpustitelná
Trochu nevím, na co se ptáte. Vyřešila jste to dobře, držíte se rady "zatloukat, zatroukat, zatloukat". Končíte v zamestnání, kde se stále setkáváme, to je také dobře. Avšak váš přítel vám byl, nebo ještě je nevěrný. S takovým bych nebyla a proč jste si s takovým pořídila dítě?
Ale píšete, že s jednou cizinkou provozoval sex přes kameru. Takže si jeden druhému nemáte co vyčítat. Jestli jste ale chtěla, aby se vaše nevěra ututlala, tak jste se asi neměla svěřovat kamarádce. Kamarádka má také kamarádku a znáte to, "hele něco ti řeknu, ale nech si to pro sebe". A tata kamarádka má zase další kamarádku a ...
Myslím si, že byla chyba to říct kamarádce. Ale stalo se. To, co bylo potřeba především udělat, tedy dát výpověď v současném zaměstnání, to jste udělala. Možná že trpíte velkým stresem především proto, protože nejste připravená na to, co by jste příteli řekla, kdyby se Vás na nevěru přímo zeptal. Pokud to ale nijak nezjistil během 4 měsíců, tak není moc pravděpodobné, že by to nějak zjistil. Pochybuju, že by mu to řekl někdo z Vašeho současného zaměstnání, protože se dá předpokládat, že ten Váš šéf si to nechal pro sebe a nikdo jiný to neví. Nemyslím si, že je dobré žít s takovým stresem. Možná by pomohlo, zajít k psychologovi, aby nějak poradil, jak ten stres zmírnit. Pokud by se stalo, že by to Vaše kamerádka někdy Vašemu příteli nějak sdělila, tak byste to asi musela popřít.
Nějak se mi to nelíbí. Ano, v životě může dojít k různým situacím.
Ale - to jste se ve 4. měsíci těhotenství ožrala? Nevíte, že alkohol je pro nenarozené dítě jed? Nepřeji Vám nic špatného, ale kde máte jistotu, že díky alkoholu neporodíte postižené či dementní dítě? Pohodu tomu drobečkovi nepřidává ani to, že jste ve stresu, nespíte. To všechno jsou pro děťátko záproné stavy.
V tom vidím největší problém. Ten samotný úlet není sice pro Vás nic lichotivého, ale proti tomu chlastu je to skoro zanedbatelné.
Být Vámi, na ten úlet bych kašlala. Stalo se jednou. A kdo jsi bez viny, ať hodí kamenem. Ten slavný přítel je na tom podobně jako vy, také rád loví v jiných vodách. Nemáte si co vyčítat.
Hlavní je to, aby dítě bylo zdravé. A následně dobře vychované. Jaga.
No, tak po jeho excesech jste ho vlastně nepodvedla a nic tak strašného se nestalo. Něco jiného by bylo, kdyby on byl čistý jak křišťálová studánka. Tak to pusťte z hlavy a netrapte se tím a příště, až budete mít zajímavou příležitost, tak si to zopakujte. Jenom už ne s nikým z vašeho okolí...vedoucí, soused...to je blbost, to pak může bolet všechny! HODNĚ ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ RADOSTI A ÚSMĚVŮ V NOVÉM ROCE !
Tady je fake dotazů z oboru "společnost, vztahy" většina. Gramaticky dokonalé traktáty od čtrnáctiletých holek, bláboly o tom, jak má kdo dlouhý penis, nezdárné dcery atd. Tahle nevěrnice je aspoň zábavná (nebo je to nějaký zoufalec a honí si u toho, jak ho maminy litujou).
inzinyrka - v této rubrice bude fake zřejmě každý druhý dotaz. Ovšem, čím větší perverze, humus nebo absurdita, tak tím více nás baví odpovídat .
Jako já nevím - ve 3. měsíci těhotenství se opíjíte, v 7. měsíci pak kvůli nevěře odcházíte z práce... To není úplně normální.
Příteli to radši fakt neříkejte - mohly by vám totiž přistát rovnou dvě facky - jedna za tu nevěru a druhá za to, že jste se opila v době, kdy už jste určitě musela vědět, že jste těhotná.
Mlčte dnes a na věky. Nic tak strašného se nestalo, nechápu co lidé stále řeší. Puritáni budou tvrdit, že jim se to nestalo a nikdy by se stát nemohlo, ostatní přiznají, že to není nic co by nebylo možné. Mlčet a nic nepřiznávat! Kamarádka ví, no tak to je chyba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.