Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit,mám přítele se kterým jsem jeden rok a on stále odmítá abych mu prováděla orální uspokojení,čili aby jsem mu ho kouřila,přitom to to ráda moc dělám chybí mi to.Jsem bezradná jak přesvědčit přítele aby se nechal takto uspokojit a následně mi do pusy vrcholil,jsem bezradná,poraďte
Mu to přijde jako perverzní
Dobrý den, nemůžete nikoho nutit do sex. praktik, které mu nejsou příjemné. Přítel to považuje za perverzní, tak to respektujte. Zdravím!
@aneska, vezmi si k tomu to nové termoprádlo a hlavně se rozejdi se svou romskou láskou, to vztahu neprospívá.
Bavíš se? Nakonec proč ne, za chvíli je Silvestr.
Pokud mu to přijde perverzní, tak mu to zkus rozmluvit, ať se toho nebojí a poprvé ho naveďte. Chápu, že v sexu jsou pro každého hranice nastavené někde jinde. Ale pokud tím strádáš, asi by se měl nad sebou více zamyslet, jestli tě má rád. Nebo mu ještě nabídni, že to zkusíte a třeba se mu to zalíbí. Je to stejné jako kdybych dopředu řekl, že nechci do kina na nějaký nový film. Pokud ten film nevidím, nemohu dopředu hodnotit. Hodně štěstí.
Pokud má ta přítelkyně hubu jak noty na buben a nebo si nečistí zuby, tak přítel rozhodně divný nebude.
šimpy- tohle by mě taky zajímalo, ale pokud je orál "od ní" perverzní praktika, od něj to bude stejné, nechce se mu to dělat tazatelce.. Upřímně, tazatelky přítel neví o co přichází a ve filmech pro dospělé nikdo po těchto praktikách neumřel.
Jsem bubeník a noty na buben jsou stejně velké - nebo vlastně malé jako na klavír nebo na kytaru
Muze to byt take tim ze nekteri muzi vyzaduji naprostou nadrazenost coz u teto praktiky jaksi neni.
@kenav: I u této polohy může být muž nadřazený, stačí zvolit polohu, kde ona nemá kam uhnout...
@libot007: Jsem univerzální bisexuál, a chápu, že někoho od vzrušení odradí maličkost, je to jen v mysli. Když chci kouřit kluka, stačí mu přehodit podprsenku přes oči a najednou se chovají jinak, on i ten jeho...
Následné líbání kluka - s holkou, která mu to udělala - zase jen psycho - "vždyť ti to jen vracím"...
... ale to by ocenili i doktoři Uzel a Plzák...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.