Nejste přihlášen/a.
Ahojky lidičky,chtěla by jsem se vám svěřit ze svým problémem,zamilovala jsem se do jedné dívky romského původu,mám s ni krásný vztah a navzájem se milujeme,problem je ten že ji rodiče nechtějí přijmout.Přitom ji strašně moc milují a je mi s ni krásně,když je mi 25 a ji 18,rodiče ji nechtějí přijmout.Kvůli jejímu původu,přitom je to moc slušná dívka
No nebudeme si nalhávat...Lesbický vztah a ještě k tomu s cikánkou.
Kdo z rodiču by z toho byl nadšenej a skákal radostí 2 metry vysoko? Asi nikdo.
Píšete že jste strašně zamilované.Nedávala bych tomu takovou váhu když jí je 18..všechno muže být za chvíli jinak.
Nechte tomu čas a volný pruběh, domu k Vám ji zatím netahejte a rodiče nedrážděte.Až ten vztah bude trvat 5 let a více pak to bude něco jiného k řešení
Dobrý den, ať se rodiče podívají na francouzský film Co jsme komu udělali (případně i na pokračování Co jsme komu zase udělali) - tam uvidí, že situace může být i (z jejich pohledu rasistů) horší . Zdravím!
A znáš její rodiče? Jak to u nich vypadá? To je podstatné, co si holka nese do života z původní rodiny. Jaké měla vzory, jaký žebříček hodnot. Jak moc ji řídí rodiče. Pokud je to tam zcela v pořádku, tak si mohou Tví rodiče časem zvyknout. Většinou až je na světě vnouče. Je dost příkladů, kdy je jeden Rom a vše O.K. Od Vlastíka Horváta, přes houslistu Lavičku, Honzu Cinu, Moniku Bagárovou, Martinu Balogovou...Příbuzní měli v pěstounské péči mimo jiné romskou holčičku. Dnes je vystudovaná, hraje na klavír, na praxi byla v Anglii a je to kultivovaná, pečlivá dívka s příjemným vystupováním.
A jé je, já myslela, že se ptá kluk. Přehlédla jsem, že Lucinka... Sorry.
Dnes již požehnání od rodičů nepotřebujete. Jste obě dvě dospělé. Zařiďte si svůj nový život podle svého. Bydlení, živobytí, zaměstnání, společná domácnost.
Rodiče si buďto časem zvyknou, anebo vztah nevydrží a najdete s rodiči /snad/ opět k sobě cestu. Dnes je tendence stejně nedržet rodinné vazby, i když to je špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.