Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peníze z Paypal účtu

Od: karbanatek® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den 23/12/2019 jsem poslal ze svého paypal účtu několik tisíc na svůj Český bankovní účet v aktivitách na paypal účtu se píše že peníze dorazí do 28/12/2019 v 8:59 a skutečně dnes ráno před devátou jsem se podíval na paypal účet a graf byl ještě šedý byl zelený jen u převedeno dne 23/12/2019 po deváté hodině graf už je celý zelený převod dokončen 28/12/2019 jenže peníze na Českém účtu zatím nejsou . Otázka je paypal to poslal rovnou na můj účet nebo do banky a banka následně mně? a banka potřebuje 2 pracovní dny? děkuji dávám foto

Peníze z Paypal účtu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Mezibankovní převody jsou realizovány přes Českou Národní banku. Z PayPal účtu již peníze odešly, pravděpodobně čekají na zúčtování v ČNB, aby byly přeposlány do Vaší banky a následně na Váš účet. O víkendech a v době svátku jsou s těmito převody vždycky nějaké problémy a ke zdržení dochází. Myslím, že na svém účtu peníze budete mít v pondělí brzo ráno.

28.12.19 12:47
hodnocení

Děkuji

hodnocení

0x

Pay pal nepoužívám. Ale myslím si, že peníze na bankovním účtu budou připsány až v pondělí, protože v sobotu a v neděli nejsou převody realizovány. Navíc, převody v některých bankách jsou rychlejší a v některých pomalejší. Mám např. zkušenost, že převod z equabank do fiobanky proběhne ještě v daný den, kdežto např. převod z komerční banky do jiné banky může trvat i dva dny.

hodnocení

jj jestli tomu rozumím peníze má banka .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]