Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest kořene jazyku

Od: zabicka odpovědí: 9 změna:
Dobrý den. Již druhým týdnem mne trápí bolest kořene jazyka. Jazyk je natekly, mám více bílého povlaku a mám na něm fleky a puchyrky (viz. Foto) Nevíte prosím co to může být? Začínám mít strach. Dekuji moc.
Bolest kořene jazyku
Bolest kořene jazyku #2
Bolest kořene jazyku #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To už dávno chtělo lékaře. Já bych neriskoval.

hodnocení

2x

Pohled do vašeho krku je strašidelný, na co čekáte? Jděte k doktorovi.

houbes*
hodnocení

0x
Vy zřejmě budete silná kuřačka.
zabicka

Nekouřím a nikdy jsem nekouřila.

liska5
hodnocení

0x

Jazyk odráží kondici trávicího traktu. Váš je evidentně zatížen těžkou stravou. Omezte především cukr, mléko, bílou mouku. Ale i uzeniny, konzervy, vývary a instantní polévky, zrající sýry, polevy, chipsy, majonézová a smažená jídla.

Změňte stravu blíž k vegetariánské - listové saláty i vařená zelenina, cereálie, ovoce, ořechy, oliv.olej ... A víc pijte čistou vodu s citronem.

liska5

To vše dlouhodobě. Urychlíte to kvašenou stravou / kyselé zelí, kefír,.../

liska5

Nejste diabetik?

jvfd
hodnocení

0x
Co jazyk, hlavně máte obří mandle. Bude to nějaká viroza nejspíš.
liska5

Tohle je ideální terén pro množení bakterií, virů i kvasinek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]