Podepsala jsem dohodu o ukončení pracovního poměru k 29.2.2020. Tedy dva měsíce, s tím, že pokud to půjde,propustí mne do 31.1. Jenže teď potřebuji pustit opravdu až 29.2. Myslíte, že mě múže pustit natvrdo už 31.1. Když bude mít náhradu. Ačkoliv je dohoda psaná k 29.2. Měl by mě správně pustit 29.2., že?
Dle zákona je 2 mesice výpověďni doba, pokud se nedohodnete. Tzn když vám nabídne konec ledna a vy nebudete souhlasit, tak se nedohodnete a budete tam do konce února.
ivanahaisova – ano, ve zkušební době mohou bez udání důvodu ukončit prac. poměr obě strany. Zaměstnavatel však nesmí zrušit prac. poměr prvních 14 dnů prac. neschopnosti. Pak již ano.
@ivanahaisova - může mě zaměstnavatel propustí ve služebním době když marodim? Po 14 dnech může, viz
ZP § 66 Zrušení pracovního poměru ve zkušební době
(1) Zaměstnavatel i zaměstnanec mohou zrušit pracovní poměr ve zkušební době z jakéhokoliv důvodu nebo bez uvedení důvodu. Zaměstnavatel nesmí ve zkušební době zrušit pracovní poměr v době prvních 14 kalendářních dnů trvání dočasné pracovní neschopnosti (karantény) zaměstnance.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.