Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu si vymyslet přezdívku

Od: fred odpovědí: 28 změna:

Ahojte,chci si vymyslet novou přezdívku

Rozhodl jsem se začít dělat animace a vybrat si přezdívku,hned mě napadla moje přezdívka kterou používam ve všech hrách,tedy "Fred" no ale zjistil jsem že tohle jméno už nějaký animátor má. Potřebuju poradit jestli tu je někdo kreativní (Což já ohledně jmen nejsem :D ) a pomohl by mi upravit moje skutečné křestní jméno,tedy Kuba.

Kdyby to byl takový mix toho "Fred" a "Kuba",bylo by to super protože by to nebyla zas taková změna ve hrách.

Díky za každou pomoc a prosím,zaměřujte se na můj dotaz,ne na okolnosti a nenadávejte. Díky.

doplněno 26.12.19 23:42:

Takže má ještě někdo nějaké jiné nápady? :D

doplněno 26.12.19 23:44:

Takže má ještě někdo nějaké jiné nápady? :D

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
KuFr *smich* pardon, to mě napadlo jako první *smich*
hop®

Jsi rychlejší... *placni*

Hned jak jsem to četla, tak mě to cvrnklo *smich* náhodou si nemyslím, že by KuFr nešel použít, viděla jsem o mnoho jinčí přezdívky, a musím říct, ze jsem občas uvažovala o zdravém rozumu autora *smich* takže animace,pod kterou je podepsán KuFr, by mě nikterak nezarazila ;) já tuto přezdívku- co mám zde,používám již mnoho let. Je z mého příjmení a začali mi tak rikat již někdy na zakladce :)
hop®

@denny276: teda, by mě zajímalo, kde na tý základce přišli na "276", to byl objem prsou v mm2, anebo délka klitorisu v mikrometrech? Sorry...

Né... 276 přišlo až později.. číslo popisné domu. Aby se o mě nemuseli vyjadřovat pořád jako o "té krásné blondýnce s dokonalým zadkem " *smich* . Ve třídě na patře byla i jedna Denisa,a ta si myslela, že by Denny mohla být ona. A nebo jsem byla holka modrooká od potoka, blondýna od rybníčku, holka od lesa, Lesňenka...*smich* Denny se mi jevila jako nejpoužitelnější pro další zivot *smich* jó a klitoris jsem si ještě nemerila - dobrý nápad na dnešní večer, třeba to bude sedět. A prsa nó,tak ty mám po tatínkovi *smich *

hodnocení

4x
KuFr zcela jednoznacne.
Dal treba
Jared (JAkub fRED)
Frake (cti frejk) FRed jAKE - angl. Kuba
Fracob (frejkob) misto Jacob, to ale asi lepe zni nez vypada

hodnocení

4x
Čéče, máš na animaci dost kreativity, když zápasíš se samotnou přezdívkou?

hodnocení

3x

V životě jsem měl řadu přezdívek (už si je ani všechny nepamatuju). Žádnou z nich jsem si ale sám nevymyslel a skoro všechny vznikly z mého příjmení. Na tuhle (zatím poslední) přišla před cca 40 lety malá dcera mého kolegy, když si nemohla vzpomenout na moje jméno. S mým příjmením nemá zdánlivě nic moc společného, ale určitá souvislost tu je. Z počátku mi přezdívka "Magdon" vadila, ale čím víc jsem se jí bránil, tím víc jí kolegové používali. Nakonec jsem se s ní smířil a už ani nevím, kde všude jí používám. Zná mě pod ní kde kdo (stejně jako můj avatar, který je ještě o 10 let starší) a v některých společenstvích většina lidí ani nezná moje pravé jméno.

pave*
hodnocení

2x
Frnd
Fet
Fed
Fedd
Fedro
Ferd
Frrd
Frnda

"Frnd" je mužský tvar od "frnda"?:) To je tedy "skvělá" přezdívka. I když jedna pseudokapela se jmenuje Pussy Riot, tak proč ne:)

hop®
hodnocení

2x

Moje prastará přezdívka i můj nick tady kdysi vznikl ze zkrácení mého jména a příjmení, jméno Jan se mi moc nelíbí, takže jsem HOnza, příjmením třeba Pospíšil. Jestli to chceš podobně zkombinovat, můžeš být třeba KUFR. Buď si z toho nesmyslu uděláš svoje "imidž", a budeš si z toho dělat p*del, anebo budeš srábek a vymyslíš něco jiného. ;)

fred
hodnocení

Kuba - Ku

Příjmění říkat nebudu :D ale začíná taky na "Po..."

KuPo,Kup...sákryš to je docela těžký :D

hop®

@fred: Tak si to otoč, můžeš být i "PoK", takže Pokáč...

joudic*
hodnocení

2x

FredRig, RigFred, Fred the cube, Rigged cube, MotionFred, Dynamic cube, cubematic, freddmatic

nick*
hodnocení

2x

Pokáč je zpěvák, to nee.

Ale co JaFred (JAkub Fred) a nebo FredK (Fred Kuba) čteno jako Fred-ká (název písmene K) a nebo fredka.

Poplatky za autorské právo domluvíme později *smich*

hodnocení

2x

Přezdívka "kufr" není špatná, jen připo,ínám, že "kufrovat" znamená (třeba v orientasčním běhu) bloudit. Jinak mne napadlo "baku" (pravda, podobní návr tu nekde je). Ale ta přezdívka nemusí nutně souviset s jménem či příjmením, takže ještě kěkolik návrků:

kornet; fleret; fík; sonar; drak, draken; kraken; mungo; rikitikitavi; balů; skan, skander, skani; astan (pozor, podobnou přezdívku Acton má Neff); pard; padre atd. etcetera.

hodnocení

1x

Bakud , Bakur, Baked ...

*vtip*

kami*
BAKED i voní pečením, to by možná pletlo. Odpověď mi pomáhá vidět další.. KABUR, KABR, KABRA, KARBA. Z netu mám dvě oslovení KUBI, nebo naše slavné JAKEŠ fakt tam bylo, to si každý hned zapamatuje..
Ale tu přezdívku Frnda holt nikdo už netrumfne

liska5
hodnocení

1x

Dej si nějaké zvíře, které máš rád nebo které Tě vystihuje. Já jsem Liška už přes 60 let, kdy jsme tvořili party a já vedla Lišky, kluci byli Vlci. Syn má značku svého kola, kámoška jméno svého psa, vnučka je jistá bylina, známá je Kanada. Někdo je podle oblíbeného filmového hrdiny, oblíbeného stromu, nebo blízké hory. Jestli Vás léta provází nějaký předmět, tak buďte třeba Nikon, Nokia, Kajak, Avon..

Nebo si jméno či příjmení obraťte, čteno odzadu. Ivan Votava je Navi Avatov.

fred
hodnocení

Jako upřímně,to "KUFR" se mi docela líbí :D

Počkam ale na další návrhy,zatím všem děkuju :)

hop®

Hele, ten Kufr, bude asi nejdřív nejlepší terč, jak si z tebe dělat srandu. Ale když si to prosadíš, tak se to ujme a budeš pro všechny PAN KUFR a nikdo nebude bádat nad tím, jak to vzniklo. Možná jen pár trollů nebo trotlů. ale na ty ser...

Přesně- když bude dostatečné vytrvalej,tak Kufr bude image. Pak si přeji videt ty animace s podpisem,prosím :) a to s tím Pokačem..ja Vám nevim, jestli by to bylo vhodné *smich*
hop®

@denny276: jsou to všechno jen návrhy, někdy jaksi přemýšlím nahlas... :)

hop®
hodnocení

0x

Hele, Kufre, klid, jsou svátky a půlnoc, neboj se, další nápady přijdou zítra ráno... ;)

hodnocení

0x

A co je špatného na tvém skutečném jménu?
Jednou třeba prorazíš, získáš renomé a bude tě mrzet, že jsi ze sebe dělal KuFr.
:)

hop®

NIKDY mě nemrzelo, že jsem Hop...

fred
hodnocení

Tak si teda čtu ty vaše nápady a moc za ně děkuju.

Líbilo se mi to "Kupo" atd. a ještě k tomu oblíbenýmu zvířeti,mam rád a prý trochu připomínam mědvěda :D Taky furt jenom spim,nic moc neřeším atd.,dokonce mi to řekl i učitel :D

Jestli by teda měl ještě někdo nějaké nápady,budu rád. Zatím si zkusím ty vaše návrhy. Díky všem :)

27.12.19 19:31

Brumla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]