Nejste přihlášen/a.
Ahojte,chci si vymyslet novou přezdívku
Rozhodl jsem se začít dělat animace a vybrat si přezdívku,hned mě napadla moje přezdívka kterou používam ve všech hrách,tedy "Fred" no ale zjistil jsem že tohle jméno už nějaký animátor má. Potřebuju poradit jestli tu je někdo kreativní (Což já ohledně jmen nejsem :D ) a pomohl by mi upravit moje skutečné křestní jméno,tedy Kuba.
Kdyby to byl takový mix toho "Fred" a "Kuba",bylo by to super protože by to nebyla zas taková změna ve hrách.
Díky za každou pomoc a prosím,zaměřujte se na můj dotaz,ne na okolnosti a nenadávejte. Díky.
Takže má ještě někdo nějaké jiné nápady? :D
Takže má ještě někdo nějaké jiné nápady? :D
@denny276: teda, by mě zajímalo, kde na tý základce přišli na "276", to byl objem prsou v mm2, anebo délka klitorisu v mikrometrech? Sorry...
V životě jsem měl řadu přezdívek (už si je ani všechny nepamatuju). Žádnou z nich jsem si ale sám nevymyslel a skoro všechny vznikly z mého příjmení. Na tuhle (zatím poslední) přišla před cca 40 lety malá dcera mého kolegy, když si nemohla vzpomenout na moje jméno. S mým příjmením nemá zdánlivě nic moc společného, ale určitá souvislost tu je. Z počátku mi přezdívka "Magdon" vadila, ale čím víc jsem se jí bránil, tím víc jí kolegové používali. Nakonec jsem se s ní smířil a už ani nevím, kde všude jí používám. Zná mě pod ní kde kdo (stejně jako můj avatar, který je ještě o 10 let starší) a v některých společenstvích většina lidí ani nezná moje pravé jméno.
Moje prastará přezdívka i můj nick tady kdysi vznikl ze zkrácení mého jména a příjmení, jméno Jan se mi moc nelíbí, takže jsem HOnza, příjmením třeba Pospíšil. Jestli to chceš podobně zkombinovat, můžeš být třeba KUFR. Buď si z toho nesmyslu uděláš svoje "imidž", a budeš si z toho dělat p*del, anebo budeš srábek a vymyslíš něco jiného.
Přezdívka "kufr" není špatná, jen připo,ínám, že "kufrovat" znamená (třeba v orientasčním běhu) bloudit. Jinak mne napadlo "baku" (pravda, podobní návr tu nekde je). Ale ta přezdívka nemusí nutně souviset s jménem či příjmením, takže ještě kěkolik návrků:
kornet; fleret; fík; sonar; drak, draken; kraken; mungo; rikitikitavi; balů; skan, skander, skani; astan (pozor, podobnou přezdívku Acton má Neff); pard; padre atd. etcetera.
Dej si nějaké zvíře, které máš rád nebo které Tě vystihuje. Já jsem Liška už přes 60 let, kdy jsme tvořili party a já vedla Lišky, kluci byli Vlci. Syn má značku svého kola, kámoška jméno svého psa, vnučka je jistá bylina, známá je Kanada. Někdo je podle oblíbeného filmového hrdiny, oblíbeného stromu, nebo blízké hory. Jestli Vás léta provází nějaký předmět, tak buďte třeba Nikon, Nokia, Kajak, Avon..
Nebo si jméno či příjmení obraťte, čteno odzadu. Ivan Votava je Navi Avatov.
Hele, ten Kufr, bude asi nejdřív nejlepší terč, jak si z tebe dělat srandu. Ale když si to prosadíš, tak se to ujme a budeš pro všechny PAN KUFR a nikdo nebude bádat nad tím, jak to vzniklo. Možná jen pár trollů nebo trotlů. ale na ty ser...
Tak si teda čtu ty vaše nápady a moc za ně děkuju.
Líbilo se mi to "Kupo" atd. a ještě k tomu oblíbenýmu zvířeti,mam rád a prý trochu připomínam mědvěda :D Taky furt jenom spim,nic moc neřeším atd.,dokonce mi to řekl i učitel :D
Jestli by teda měl ještě někdo nějaké nápady,budu rád. Zatím si zkusím ty vaše návrhy. Díky všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.