Nejste přihlášen/a.
Tyto řeči už fakt nesnáším. A jaká práce? Ten odpad? To není práce, ale otročina. O dobrou práci člověk naopak nezavadí.
Nejspíš je nesnášíte, protože nemáte schopnosti pro dobrou práci. Já například si nemůžu stěžovat, i když práci mám, velmi často mne oslovují headhunteři a nabízejí hory i s horákama na výborné pozice. Jak si kdo ustele, tak si lehne.
Měla by s Vámi počítat, ale po dvou měsících jednoduše zapomněla detaily vašho nástupu. Jistě řeší spoustu jíných věcí.
Zkusil bych respektovat její soukromí a nevolal bych jí o víkendu a během svátků, ale v pracovní den bych jí nedal pokoj. V lednu jí volejte a chtějte konkrétní detaily setkání, nebo přímo nástupu. Pokud by nebrala, tak zkusit zavolat z jiného čísla, abyste měl jistotu, jestli to nebere jen kvůli vám, nebo prostě není dostupná pro nikoho.
Kdyby o Vás vyloženě nestála, sdělí to do telefonu ...
Ano myslím, pokud by to věděla už dříve, že by Vám to oznámila.
Napadají mě jen dva důvody, proč by měla mlžit:
- Chtěla by se vám pomstít například proto, že jste jí oznámil že jste v zahraničí až těsně před tí, než jste měl nastoupit a už s vámi počítala (detaily kdy jste jí to oznámil neznám) ... ale to spíš ne, protože Vám poslala návrh smlouvy
- Nebo má na vaši pozici už více uchazečů a chce se rozhodnout až v lednu, po té, co se setká i s ostatními.
Jestli je to člověk, který ve firmě rozhoduje o důležitých záležitostech, tak si ta paní možná vzala zasloužené volno, třeba je teď ona mimo ČR na dovolené s rodinou, s dětmi. Nech to na ten domluvený leden a věř tomu, když ji budeš otravovat teď, tak ji možná jen zbytečně nase*eš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.