Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, řešíme s manželem co si o tom myslet a jak se k dané situaci postavit. Každý rok jezdíme s manželem a našemi 2 dětmi do Chorvatska na asi 10 dni.Pristi rok chceme změnu pobytu. Na netu jsme si našli co nám vyhovuje a následně majitele domu v angličtině oslovili s tím, ze máme zájem o 10 dni a zda je možno se domluvit. Cena na netu za nás apartmán je psaná 95euro za den což není žádný problem.Uz měsíce dopředu jsme psali, že máme zájem od 6-16.7.20 kvůli práci atp. Pro ně žádný problém a nyní po x měsících majitelka psala, že potřebuje závažné rezervace.Na to jsme ji napsali, že chceme dle předběžně domluvy termín toho 6-16.7.20 za cenu 95euro na noc a ona vzápětí psala, že prý tam bude mít hosta, který u ní bude do 4.8 a tudíž na 5.8 nikoho nemá. Prý se dotyčného hosta zeptá zda u ní bude do onoho 5.8 a doslova nám napsala, že jestli si to daný host před nama neprodlouží o jeden den do 5.7, tak naše cena bude už 100 eur...!?Nejde nám o peníze a klidne zaplatime i víc, ale vadí nám pristup, který k nám majitelka domu má. Nelíbí se na jednání typu, že já mám prázdný barák na daný den, tak ten den zaplatíš ty... Přijde vám to v pořádku?
Dobrý den, pokud chcete můj upřímný názor, dotyčná si myslí, že si může vyskakovat jen proto, že nabízí takové to "ubytování v soukromí”. V hotelu by si to nedovolili. Doporučuji tedy najít buď pěkný hotel nebo ubytování v soukromí s krapet milejším majitelem ;-D.
Přesně to samé si říkáme i my, že v hotelu by si toto nikdo nedovolil. Tito majitele by byli pri našem pobytu v přízemí, my v horním patře a už teď víme, že to moc příjemní lidé moc nebudou dle způsobů jejich jednání a už to otráví atmosféru. O peníze tu opravdu nejde,ale dané jednání se nám od nich nelíbí. S manželem najdeme opravdu někoho prijemnejsiho.Moc děkuju za názor..
Nepřijde. Co má společného host v srpnu s Váma v červenci? A jinak,pokud bych tam fakt chtěl jet,tak rozdíl 5 éček bych neřešil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.