Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ryanair check-in

Od: davi12 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, pristi rok poprvé poletím s Ryanair a chci se zeptat, když budu před letem dělat online check-in pro 2 lidi v aplikaci Ryanair tak jak dostanu boarding pass pro kamaráda do telefonu? Vždy když jsem letěl tak jsem to dělal pouze pro sebe takže QR kod pri nastupu do letadla jsem měl pouze svůj ale teď to budu dělat i pro kamaráda. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dostanete 2 QR kódy. Ten jeho mu buď přepošlete, nebo na letišti sdělíte úředníkovi, že máte oba boarding pasy ve svém telefonu a on si ho z vašeho tlf sejme.

doplněno 23.12.19 20:48:

Podle mých zkušeností stačí QR kód v telefonu, který si úředník naskenuje.

davi12
hodnocení

Díky, přesně to jsem chtěl vědět :) Ještě se chci zeptat, bude stačit ten QR kod v telefonu nebo na některých letištích musí být boarding pass vytisknutý? Když totiž poletíme zpátky tak samozřejmě nebudeme mít možnost tiskárny :D Vím že se dá ještě dostat Boarding pass přímo na letišti(tak jsem to parkrat měl s jinými aerolinkami) ale někde jsem na netu četl že Ryanair si za to účtuje 50€ *ee*

davi12
hodnocení

Ještě poslední dotaz na to přeposlání QR kodu, bude stačit screen obrazovky? Nebo to pujde přeposlat nějak do jeho Ryanair aplikace v mobilu. Dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]