Nejste přihlášen/a.
Také mám často takový pocit, zvláště když jsou prázdniny, nebo víkend a mladí se začnou nudit...
Na druhou stranu i já znám lidi, co se musí poradit i u pekaře, jestli si mají koupit tenhle rohlík, protože by to sami nezvládli. Rozhodnout se mezi dvěma kusy pečiva prověří někdy i inteligenci...
Ale budme rádi za to, že lidé nemusí řešit vážnější problémy, jako třeba musela řešit Sophie.
Co by jí dnes diskutéři poradili? Rozhodovala, že zda jí zabijí ze dvou dětí jedno a které, měla rozhodonut ona. Neštastnice se rozhodla, že nechá zabít obě, protože milovala obě děti a po válce si to vyčítala...Přestože v koncetráku nemohla nic dělat. Takže otázka, že ona si mně nevšímá a podobně je fajn, znamená to mír a klid.
Dobrý den, když už Vám manželka volala, tak už jste jistě něco řekl. Co jste řekl? Kde byl klíč nalezen? Je blbá kamarádka nebo Vy? Pokud máte doma "slepici", tak můžete tvrdit, že jste chtěl otestovat, jestli je žárlivá (po dohodě s kamarádkou). Jinak jde o nepříjemné, ale zajímavé vánoční překvapení a Vánoce budou letos u vás doma opravdu "veselé". Holt, i podvádět se musí člověk naučit (a vědět s kým). Zdravím!
Zdravím. Nevymlouvejte se, neuvěří Vám. Vezměte manželku a společně zajděte za tou Vaší kamarádkou. Klíče jí vraťte a řekněte jí, že máte rád svoji manželku a o klíče od cizího bytu nestojíte. Manželku by to mělo uklidnit..Pokud je to ovšem jinak, hrozí Vám, že se do Vás pustí obě dvě..Napište nám jak to dopadlo.
Když chcete být s manželkou, na co potřebujete klíč od " kamarádky "? To nějak nechápu. To ji chodíte opravovat odpady a přidělávat poličky, když není doma? Pokud Vás očekává nahá, tak Vám snad otevře, ne? Tak jedině klíč vrátit a manželku si snažit udobřit, ale budou to vánoce ! Manželce přeji hodně sil a snad i nadhledu.
Řekněte pravdu. Klíč jste nikdy neviděl a slibte, že kolegům v práci vynadáte, aby už takové vtípky nedělali.
Bergere, taky mě to napadlo , že by to mohl otočit. Každopádně budou mít "klidné" svátky. Ono se to kecá a radí, když člověk v té situaci není.
Začínám se těšit,až se tu objeví příspěvek nové uživatelky,nějak takto - "Vážení rádcové,děkuji za Vaše tipy,jak z této prekérky vybruslit. Dám vědět,kterou z vašich rad můj moula vybral a po návratu domů na mě vybalil. Co mám dělat z jeho chladnoucí mrtvolou? Turtová" Už jsem tu jednou zaregistroval,že spolu manželé komunikovali přes poradnu...
Jednou jsem se díval na nějaký televizní pořad, kde byl rozhovor s Plzákem. Plzák radil, že při "provalené" nevěře je potřeba : zatloukat, zatloukat, zatloukat. Někdo tady tu radu taky napsal. Nemyslím si, že je to vhodné ve všech "případech". Jestliže někdo zjistí určité "indície" nevěry, partnera (partnerky) tak má samozřejmě tendenci zjistit, zda to tak je nebo ne, a doufá, že je nějaké vysvětlení, že to tak není (že nevěra nebyla). Jsou případy, kdy je někdo ochoten nevěru odpustit (i když třeba až časem), ale jen pokud se dozví pravdu. Ale pokud partner (partnerka) neustále lže, tak tím může vztah definitivně zničit. V takovém případě, jaký jste popsal, by sice bylo možné použít třeba výmluvu, že klíč si u Vás schoval Váš kamarád (kolega ze zaměstnání ), ale bylo by naivní si myslet, že manželka tomu uvěří.
Ať žijí Vánoce ! Vy jste ,,korunovaný,,a budete rád když vás manželka na Štědrý den nevykopne! To by byl dárek ! A ,,voni se nepoučej a nepoučej,,.
Zkuste manželce se psím pohledem vysvětlit, že klíč s nápisem "Miluji tě" je vánoční dárek pro ni. Ať hledá, do kterých dvěří patří a tam že spolu prožijete následně nezapomenutelné chvíle.
A budete mít po problému. Víte, jak dlouho to bude trvat, než vyzkouší všechny dveře v republice? Jaga.
Jinak ta Vaše "kamarádka" asi nebude nic moc, když si k sobě nedokáže najít vhodného volného partnera a musí vzít zavděk ženáčem, z kterého stejně nic nekouká.
Všimli jste si, že někdo položí otázku a nic víc? Všichni mu snaží nějak odpovědět, ale tazatel nic. Nikdo. Že by sociologický výzkum o vánocích?
Třeba tráví Vánoce u kamarádky a ta nemá internet. Nač si kazit Vánoce manželkou.
A že kamarádka není nic moc. Blbost. Určitě dovede ocenit kvality tazatele.
Anebo leží na chirurgii s diagnozou - přeražené ruce válečkem na těsto... To se potom špatně píše na klávesnici...
berger
A kdo z vás to má, tak krásné vánoce, být přizabit manželkou důkazem lásky, válečkem na nudle...Jsou takové manželky, že mu ještě vyžehlí košili, aby ji milenka nepomluvila a vykopne ho rovnou k ní...To pak bývají nejpevnější manželství, když se manžel vrátí ze špitálu. kde ho půl roku drátovali...To se nedá zapomenout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.