Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orgánové hodiny

Od: jetopravda odpovědí: 6 změna:

Je tu někdo, kdo si všiml že má v nějaké hodině přesně nějaké problémy? Já jsem příležitostný kuřák elektrické cigarety, kouřím pouze o víkendu každý druhý víkend, všiml sem si že kolem 3-5 hodiny noční je mi strašně zle, včera sem si kvůli tomu musel lehnout a motala se mi hlava jako bych byl snad opitý, chtělo se mi zvracet (kouřil sem), myslel sem si že to je z únavy ale pak to odeznělo, ted mam něco podobneho v menší míře. No napadlo mě ze zvědavosti se kouknout na orgánové hodiny, a hle v tý době pracují plíce. Myslíte si že to je pravda ty orgánový hodiny nebo sem si to snad vsugeroval? *bzum* Já jen mám ted takovou náladu spát přes den a v noci být vzhůru, takže sem si to všiml až ted.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pěkný den,

nepřikládala bych to hodinám,ale té cigaretě. Elektronické cigarety jsou škodlivé vždycky a budou,ať si z nich potáhnete ráno,nebo večer.

hodnocení

1x

Já jsem do Seznamu zadala: Hodiny, kdy pracu/... a našla stovky odkazů. *palec* Jen bych ti chtěla říci, k té elektronické cigaretě. Určitě sleduješ, z čeho potravina vyrobená. Jakmile uvidíš E, nejíš to. A do silně prokrvených plic vtahuješ něco, o čem nevíš vůbec nic. Nevíš, z čeho je to vyrobené, kdo to vyrobil, jak to skladoval, jaký hnus to je. A s chutí si bafneš? No neblázni!

hodnocení

0x

Určitě na tom něco je. Časy pro orgány asi sedí, jiné věci jako je spaní, paměť, únava si člověk rozhází. U každého jsou orgánové hodiny individuální.

hodnocení

0x

No, pokud Vám plíce v jinou dobu nepracují, pak se nedivte, že se necítíte dobře ..;)

hodnocení

0x

Jo, zuby zásadně v jednu v noci.

m123*
hodnocení

0x

Něco na tom bude. Mě po poledni bolívá břicho, tehdy fungují maximálně střeva. Když mám občas ranní směnu a musím vstávat ve 4 ráno, tak se budím s propoceným pyžamem na hrudníku, jinak jsem suchá. Taky už jsem nad tím přemýšlela, že je to divný. Když vstávám v jakoukoli jinou hodinu, tak je vše ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]