Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký dobrý western

Od: jozefs11® odpovědí: 11 změna:

Neznáte nějaký dobrý western? Butch Cassidy a Sundance Kid jsem viděl asi už dvacetkrát a Tenkrát na Západě se mi moc nelíbí. Rád bych viděl nějaký dobrý starší i novější westernový film. *palec*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x

Dobrý den, např. Podporujte svého šerifa! - zábavná westernová komedie. Zdravím!

csfd.cz/...

doplněno 21.12.19 22:42:

No, ještě asi největší klasika (až "povinná četba") mezi westerny a western s hudbou Boba Dylana:

csfd.cz/...

.

csfd.cz/...

hodnocení

4x
Skvělá klasika je V pravé poledne

72mona3*
hodnocení

3x

Já miluju ty s Eastwoodem. Hodný, zlý a ošklivý, Pro hrst dolarů, Pro pár dolarů navíc, Bledý jezdec...

doplněno 21.12.19 22:24:

A už dlouho jsem neviděla Krajinu střelců s Kevinem Kostnerem. Taky dobré.

hodnocení

3x

Z těch starších:

Pro hrst dolarů; Pro pár dolarů navíc; Hodný, zlý a ošklivý, Hombre, Malý velký muž, atd.

Z těch novějších:

Tanec s vlky, Nesmiřitelní, Nespoutaný Django, Osm hrozných

Trošku legrace:

Podporujte svého šerifa, Podivné dědictví, Pravá a levá ruka ďábla

Nebo si vyberte něco z žebříčku... csfd.cz/...

A úplně jsem zapomněl na Shanghai Noon... tedy Tenkrát na východě.

csfd.cz/...

hodnocení

3x

A co tenhle - je sice trochu starší

csfd.cz/...

Souhlas. Velkou zemi mohu vidět znovu a znovu

pavelpavel*
hodnocení

3x

Tombstone a Wyatt Earp třeba z těch známých, ale westernů je moře a točily se hlavně dřív. Spoustu jich je na youtube, další online a něco se stáhnout. Westerny se točily dřív a je tolik neznámých z 50.-80. let a jsou fakt dobrý. Jak to tam tenkrát bylo a žádné sci fi. Herci staří a neznámí, parádní stará krajina a chce to hledat hlavně ty neznámé. Jednou jsem je také hledal a našel jich tolik. Ted jsem narazil na : HODINA PUŠEK. Absolutně neznámé.

Zde celé filmy.

hodnocení

2x

Dobrý den. Zkuste třeba Opravdovou kuráž z roku 2010.

hodnocení

2x

zkuste Hodny, Zly a Divny - korejsky western csfd.cz/...

hodnocení

2x

Za mě Mackennovo zlato.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]