Nejste přihlášen/a.
Neznáte nějaký dobrý western? Butch Cassidy a Sundance Kid jsem viděl asi už dvacetkrát a Tenkrát na Západě se mi moc nelíbí. Rád bych viděl nějaký dobrý starší i novější westernový film.
Dobrý den, např. Podporujte svého šerifa! - zábavná westernová komedie. Zdravím!
No, ještě asi největší klasika (až "povinná četba") mezi westerny a western s hudbou Boba Dylana:
.
Z těch starších:
Pro hrst dolarů; Pro pár dolarů navíc; Hodný, zlý a ošklivý, Hombre, Malý velký muž, atd.
Z těch novějších:
Tanec s vlky, Nesmiřitelní, Nespoutaný Django, Osm hrozných
Trošku legrace:
Podporujte svého šerifa, Podivné dědictví, Pravá a levá ruka ďábla
Nebo si vyberte něco z žebříčku... csfd.cz/...
Tombstone a Wyatt Earp třeba z těch známých, ale westernů je moře a točily se hlavně dřív. Spoustu jich je na youtube, další online a něco se stáhnout. Westerny se točily dřív a je tolik neznámých z 50.-80. let a jsou fakt dobrý. Jak to tam tenkrát bylo a žádné sci fi. Herci staří a neznámí, parádní stará krajina a chce to hledat hlavně ty neznámé. Jednou jsem je také hledal a našel jich tolik. Ted jsem narazil na : HODINA PUŠEK. Absolutně neznámé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.