Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Absence adventního věnce v TV

Od: luigi® odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer hned na začátku adventu jsem si všimnul že v hlavních zprávách na na našich stanicích Prima a Nova letos nemají moderátoři na stolech kde sedí adventní věnec jak v minulých létech proč? co se změnilo !

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Třeba jim to zatrhl bezpečák... Otevřený oheň nemá na takovém pracovišti co dělat.

*zmateny*

hodnocení

6x

Myslím si, že je to zakázáno evropskou unií jako propagace jednoho konkrétního náboženství a tudíž diskriminace ostatních.

hodnocení

Děkuji tak jsem to nějak tušil jen jsem se chtěl poptat .

priklad1*

No jo, ale co to Metro a socha svaté Barbory. Duka tam asi dělat nebude. Tak široký tunel to zas není. A není to taky diskriminace, když tam třeba nepřidají sochu Lenina.

priklad1*
hodnocení

1x

Já to neporadím. Ani nevím zda to tak vloni bylo. Asi to bude tím, že ten humus neposlouchám.

hodnocení

0x
A bude to mít vliv na funkci živočicháře?

hodnocení

0x

Přišla bída na kozáky, musí se šetřit!:-D

rorschach*
hodnocení

0x

než zde na poradně napiš konkrétním televizním společnostem. Nebo mám vytáhnout věšteckou kouli?

hodnocení

0x
To Ti nestačí ty vánoční cetky v obchodech vystavované už od podzimu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]