Nejste přihlášen/a.
Ahojte. Mám dotaz. Byl jsem u lékařky pro neschopenku. Kromě toho jsem se zmínil o dlouhotrvajícím pobytu v prašném prostředí - týden v prachu. A že se mě spustila krev. Napsala mě tedy poukaz na vyšetření na ORL. Prý mě nosní dutinu vypláchnou kyselinou dusičnou. Jenže se mě tam nechce jít. Chci si marodit doma. Musím na to ORL jít?
Nutit vás jistě nemůže, ale měl jste ji to říct hned, ať vás na takový výkon neposílá. PT /stařenka/
Samozřejmě nemusíte nikam chodit, nikdo vás nemůže léčit proti vaší vůli. Ale až se vám pak zase bude spouštět krev z nosu a vám to bude vadit tak nadávejte sám sobě a ne doktorovi. Účelem té léčby mělo být, že lékař vám naleptá sliznici v nose s křehkými cévami, ta se zajizví a cévy nejsou tak náchylné k samovolnému praskání. Taky jsem si to asi dvakrát dal udělat a nadlouho to pomohlo.
Mě to leptání dělali když jsem byl malé dítě .Byl jsem s tím i nějakou dobu v nemocnici protože jsem ztratil dost krve.Ještě do dnes si pamatuji jak jsem v nemocnici jedl jídlo a do toho mi tekla krev. Dávali mi k tomu ještě tablety Ascorutin.Krvácení to omezilo ,ale abych mohl říct že mě vyléčili a krev se mi již potom nespustila.Tak to v žádném případě.Doktoři léčí nasledek ,ale ne příčinu.Ty ale nemáš jinou možnost léčby protože o ní nevíš.Takže běž k doktorovi a nech si od nich udělat to co oni nabízí.S tvými informacemi které máš, je pro tebe pan doktor autorita, kterou ti nezbývá než poslechnout.Jinak musiš nést následky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.