Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kdybych nelezla furt na ten počítač, asi bych měla v hlavě čisto. Dělám si to sama. Ale právě jsem si přečetla, že nějaká "vnadná Playmate" porodila dceru Lily.
Co to, prosím, je? Ani švadlena, ani pekařka, snad ani prodavačka či servírka. Nebo zdravotní sestra?
Dělala jsem v minulosti celkem 3 jazyky, ruštinu, němčinu, latinu. Nic jiného snad ani v mé době nešlo. a tak teď zírám na to, že nějaké vnadné Playmate mohou rodit.
Kdo mi, prosím, vysvětlí, jaké povolání má ta šťastná matka? Jaga.
Dobrý den, jak již uvedeno - je to vnadná dívka (přírodně či prostřednictvím silikonu), kterou si vybral tento časopis na titulní stránku (a uvnitř je její velká fotka vhodná k vylepení na stěnu či do skříňky v pánské šatně). Myslím, že tento časopis je měsíčník a vždy přijde s novou playmate. Zdravím!
P.S. Dokud bude dost silikonu, tak budou i playmate .
Ta šťastná matka je prsatá fotomodelka vybraná pro exkluzivní fotky do Playboye, což bezpochyby dobře víte, jen si potřebujete rejpnout do pokřiveného světa celebrit. Chápu, také mne vytáčí, že se pořád píše v bulváru o nějakých youtuberkách a módních guru, o kterých jsem v životě neslyšela, zatímco naše traktoristky a úřednice bývají opomíjeny. Je to hanba, ten bulvár. Navíc se skutečně v posledních letech změnil na newsletter z gynekologie, buď mají holky dítě nebo rakovinu, celkově je to ale zoufalá nuda.
Etano, opravdu si nepotřebuji rýpnout do pokřiveného světa celebrit, nevěděla jsem to. Vážně. PlayBoy neodebírám a tak ani nevím, jak to tam chodí. Snad věříte babce, která 3/4 života prožila za totality. K ničemu podobnému jsme se tehdy nedostali a ani dnes to nevyhledávám. Jen mě zajímalo to slovo "playmate" co to ta paní je. Díky za vysvětlení. Jaga.
Zmátla jste mne s profilovou fotkou, na které vypadáte lépe než mnohá playmate, že je to fotka neaktuální by mne nenapadlo (možná ten účes, ale tolik to zas nestuduji). Kdybyste tam prskla stařenku, bylo by mi to jasné. Takže pardon, už vás chápu.
Fotka je z roku 1985, kdy jsme dostali (rodina) vízum do tehdejší Jugoslávie. S autem a stanem. Tak jsem se dala fotit na pas. Dětem i manželovi jsem se tam tehdy prý moc líbila, tak jsem ji použila i sem. Ale jinak - kdeže ty loňské fotky jsou, podle ní už by mě nepoznal snad ani komisař Maigret. Jaga..
"Oblečen na zabíjení" se ten film jmenoval.
hahanaj, já si myslela, že na dámských záchodech můžu být v bezpečí. Ale nikdy nevíte, kdo tam přijde a jestli je to skutečně transvestita nebo chlap, co se za něj vydává, aby se dostal na dámské záchody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.