Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používání toalety v autobuse

Od: dada* odpovědí: 14 změna:

Mám dotaz, který se týká cestování autobusem na velké vzdálenosti. Všiml jsem si, že na autobusovém wc je zákazová cedulka, jež znázorňuje muže, který močí do mísy ve stoje. Znamená to tedy, že si pánové správně musí pro vykonání malé potřeby sedat na na WC sedádko? Přijde mi to divné, už jste se s tím někdo setkali? Dodržujete to? Já to vzhledem ke své štítivosti dodržovat nehodlám...

Používání toalety v autobuse

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

21x

Vy se štítíte a ostatní, co příjdou po vás budou muset použít vámi počůranou toaletu. Docela hnus, velebnosti.

hop®
hodnocení

9x

Mně to divné nepřijde, v případě náhlého nečekaného manévru autobusu při močení ve stoje můžete upadnout nebo minimálně WC počůráte - budete ho potom uklízet?
Kdybyste potřeboval na velkou, tak použijete WC také ve stoje?
Pokud máte fóbii z nedostatečné hygieny na společných toaletách, pořiďte si jednorázová sedátka...

Přesně ! To je důvod k onomu upozornění-navíc je ta kabinka docela malá takže podprůměrně vysoký muž by snad neměl problém ale vysoký na "stojáka" by potřebu asi moc dobře ani nevykonal.

jen mají pak problém muži s urologickým problémem,kde to v sedě prostě nejdea když je to akutná tak se stejně nevyprázdní tak jako ve stoje ,aletakovýchje asi hooodně málo.

hodnocení

6x
Já si sedám i doma. Není pak doprskané celé wc včetně stěn.Ty zjevně wc neumýváš, že se tak divíš...

No ono je to poprskané když se někdo nedokáže do mísy trefit.Stejně jako bývají leckde poprskané stěny vedle pisoáru kdy se netrefí, stojí hooodně daleko .

Ne. Prská to vždy ve stoje, není to o správném trefování.
Asi zanešená tryska *smich*

Zanešená tryska zvyšuje spotřebu. ... Minimálně čistících prostředků... *frajer*

Přesně! Od té doby co žiju sám si na WC sedám, protoře rozdíl při následném úklidu je značný.

hodnocení

0x

A to jsem slyšel nebo četl, že někdy se stane, že je kolikrát wc mimo provoz a člověk musí čekat až na nějakou "zastávku". Proto autobusem na delší vzdálenosti nejezdím. To raděj vlakem nebo svojím a připlatím si klidně. Za to pohodlí to stojí. Jednou jsem jel z Prahy do Brna, kde wc nebylo, všude kolony a to byla poslední kapka. Jsem myslel, že mě praskne močák a řidič nikde zastavit nechtěl samozřejmě. A když už busem, tak jen kolem komína..i tak je to opruz.

dolga*

řidič nikde zastavit nechtěl samozřejmě

-----------------------------

Zastala bych se řidiče. Protože dnes mají toho mnoho, co musí dodržovat. Dnes Vás každý zažaluje i kvůli blbosti. I jeho může někdo chytrým telefonem natočit a udat jeho nadřízeným, nebo hodit on-line na ayoutube, což je stejné.

Výjimka snad je, když rodí žena, nebo někdo umírá...A ted si představte, že každou chvíli zastaví kvůli lidem, ale někdo přeběhne na druhou stranu silnice, kde se střetne a autem, motorkou, traktorem... a řidič je pak v kriminále a jen platí...

Kontrolní otázka - proč by měl zastavovat?

mak*
hodnocení

0x

Já se zatím setkal jen s tím, že WC byla zamčené a nesmělo se používat (řidiči jsou líní je udržovat). Tohle omezení mi přijde možná nepříjemné, ale logické. Dovedete si představit jak to dopadne, když budete čůrat vestoje a autobus vletí do výmolu? Krom toho je to WC vůbec dostatečně vysoké, aby tam bylo možné stát?

dolga*

Budete se divit, ale v Praze je spousta čekáren u doktorů, kde Vám půjčí klíč na WC jen v ordinaci. Takže vidíte, že to nemusí být jen v autobuse - zamčené WC. I mengele Vás může týrat.*nevi*

hodnocení

0x

Tento problém nemám, protože mimo pisoárů vestoje nemočím. Abych tedy odpověděl: dodržuji to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]