Nejste přihlášen/a.
Sám si musíš uvědomit, proč s ní vlastně jsi, proč jsi ji vzal na milost a jestli s ní chceš být dál. Jen si ale nedělaj iluze, že se ona nějak změní. Asi jsi stále nějak zamilovaný, takže máš "růžové brýle" a nevidíš to, co vidí Tvoje rodina...
Nic partnerce nevyčítejte, neptejte se . Uvařte romantickou večeři, otevřete flašku a po večeři jí řekněte : Milá, zlatá, prosím, zítra se odstěhuj, zamiloval jsem se do jiné a pozítří se ke mě stěhuje. Buďte nad věcí.
Asi nejste typ chlapa, kterému nevěra nebude vadit a bude se snažit ženu převychovat. Budete se jen užírat a partnerka bude maximálně spokojená, že si v podstatě může dělat co chce.
Dobrý den. Přesvědčil jste se sám, že slepovaný vztah nefunguje. Chcete hrát druhé housle a trpět jí milenecký poměr? Važte si sám sebe a vyhoďte ji ze svého života už napořád! A naprosto bez výčitek. Najděte si takovou, která o Vás bude skutečně stát a bude Vás mít ráda. Rozhodně nemlčte a zachovejte se jako chlap, který nemá nic takového zapotřebí. Ta už jiná nebude, pokud Vám toto dělá opakovaně. Je vidět, že jí to táhne ke kolegovi z práce. Tak mu ji nechte a nenechte ze sebe dělat od obou hlupáka!
Buď rád, že jsi to zjistil a potvrdil si to, že to bude dělat znovu a znovu. A asi máš dvě možnosti..bud jsi cuckold a třeba na to Tvoje přistoupí a možná i s radostí a nebo tě tohle štve a jiná možnost než jí dát sbohem není. Tedy pokud nejsi zoufalý a jsi rád aspoň za něco..to je ještě teda možnost 3.
Ale jo, jak píše hop podemnou, jak je člověk do někoho zamilovaný a něco k němu stále cítí,ikdyž ten druhý/á zahýbá a dělá nějaké hnusy, tak je to v prdeli a nám tady od pc se to píše snadno, když máme nezaujatý nadhled. Ale nejhorší je udělat ten krok, co musíš. Pak věř, že to bude vpohodě a jen a jen lepší. Ale tak v 35 letech už nějaké zkušenosti máš ne? A ona kdyby měla 18, tak nějakému klopítnutí se divit nebudu, ale ve 33 letech zapomeň na to, že se jen tak mávnutím změní.
Dobrý den, záleží i na věku - starší muž se může držet "poučky", že je lepší mít mladou a třeba se o ní s někým podělit, než mít starou a jen pro sebe. Ovšem, to dá jen muž nesobecký . Zdravím!
talir - zbavte se té potvory nebo Vás zničí. Udělala zásadní chybu - už ji nelze věřit (důvěra je pro vztah důležitá a této partnerce se už důvěřovat nedá). Pozor - zřejmě ten skutečně trvalý rozchod nebude snadný (zvláště, je-li to prolhaná a slibující hysterka či manipulátorka).
Vypada to že už to nezvládnu,neustojim to,je strašne panovačná.
-------------------------------------
Není ta dáma aktivistka? To myslím vážně. Něco jako Gréta ve starším vydání, kdy mají pravdu jen ony i kdyby pravdu neměly. Takže radím - ruce pryč od tikající bomby, co Vám časem vybuchne doma v obýváku, až partnerka zjistí, že máte jinou. Zkuste to přece také, změna je život a navíc přestanete být na ní závislý.
Někdy chybí ta správná výchova v dětství, aby se lidé vzpamatovali...
Nepropaguji násilí, jen pohled mojí sousedky, jak život vidí ona..
To je zvláštní, že jsou tady všichni tak rychle hotovi se soudy a každý je pro okamžitý rozchod. V mém okolí znám hned několik párů, kde jeden z nich (nebo i oba) více či méně podvádí toho druhého, přitom o rozchodu nikdo neuvažuje a pokud se ten druhý z partnerů dozví o nevěře, tak dělá, že to nevidí.
Rozcházet se hned kvůli nějaké nevěře - to by mi sedělo tak k nějaké romantické dvacetileté slečně, kterou podvedl přítel, a má potřebu ihned pálit všechny mosty. Dospělí lidé, kteří trochu žijí v realitě a stojí nohama pevně na zemi, už snad případnou nevěru vnímají trochu jinak, ne?
danko86, pisatel tady nastolil otázku s žádostí o názor, o pomoc, a nežádal o vaši filozofickou úvahu. Jak řešíte vaše partnerské nevěry je vaše věc! Zřejmě s nimi máte zkušenosti.
Můj muž nejspíš žádné milenky nemá a snad ani nikdy po ta léta, co je se mnou, neměl a nehodlám po tom pátrat. Ale kdyby měl, možná by mi to imponovalo, že mám doma atraktivního a schopného chlapa, který ví, jak svést ženu, a o kterého mají ženy zájem. Na co je ženě chlap, který je sice věrný, ale po šichtě sedne doma k televizi, je mu jedno, jak vypadá, vyvalí pupek, pije pivo a kouká na fotbal? Věřím, že takový chlap by mi určitě byl celoživotně věrný, ale takový by mě určitě nepřitahoval.
Tohle platí za každého režimu, lidé kteří "nemají co na práci" (bohužel dnes často i v "práci", zkrátka "nenadělají se") mají čas a energii na nesmysly...ti kdož se nadělají mají po práci jediný zájem - spánek a jídlo, ostatní až pak, natož lítat za nějakým "bigmanem", nebo "buchtou"
No a není to i podle povah lidí? Ti kteří jsou takoví, co rádi s protějškama v práci flirtují, tak vesměs i tu práci si takovou hledají, aby měli na tohle čas a ten kdo tuhle potřebu nemá, tak si radši najde práci, kde si sice mákne, ale vydělá o nějakou kačku navíc. Samozřejmě někdo to má i tak, že v práci moc nemaká, koketuje a přitom i vydělá Holt, každý to máme nastavené jinak. Já jsem taky naučený, že zahýbání není normální a vadí mi to. Něco jiného je, když se na tom ti dva domluví..třeba ten jeden je už starší a moc nemůže, ale s druhým chce zůstat, tak mu to dopřeje..a nebo z důvodu nemoci.
Však o tom jsem psal, i na ten flirt v práci apod., musí být čas, tedy musí to být volnější a tedy "nenadělá se tolik" a kruh se uzavírá... Navíc jsou lidé kteří tzv. "nepřemýšlí" tj. udržují třeba hned několik paralelních poměrů "nevěr" lítají od jednoho k druhému, je to nejen fyzicky náročné ale i "logisticky" komplikované klade to na toho jedince vysoké fyzické i intelektuální nároky aby vše "postíhal" a ustál, ale lidé si rádi "komplikují" a ztěžují život,"nepřemýšlí", pokud jim to tak "vyhovuje" , jen ať si pak nestěžují že jsou utahaní jak "tažné zvíře"... Z důvodu neschopnosti nebo nemoci to partnerovi tolerovat je na zvážení, protože v tom případě pak je možná lepší toho partnera zcela "uvolnit", neboť časem s největší pravděpodobností stejně "přesídlí " jinam, nač v takovém vztahu partnera uměle držet když "bez toho nemůže být", to pak vypadá asi tak že vás si "odbude" aby měl/a pokoj a hurá kam ji srdce nebo spíš jiný orgán těla "táhne"...K čemu to pak je? Aby člověk nebyl sám? Vždyť bude stejně sám, možná ne fyzicky ale psychicky nakonec stejně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.