Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, uděláte mi v tom pořádek lidi? Jaksi sem se do toho zapletla. Moje banka moneta má kurz tento pro euro : nakupujeme za 24,67 a prodáváme za 26,28. Jak to tedy bude když z Rajchu budu posílat eura na svůj český účet? Budu mít asi kurz nakupuji nebo? Ale zas si říkám, že prodávám je bance... Nevím. Vyšlo by mě to podezřele dobře.. Směnárna mi dává 25,50 když chcu rozmenit na české. Doufám, že to bude ten 26,28 právě
![:-D :-D]()
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
stir®
0x
jezevec*
0x
Banka tě ojede vždycky. Můj tip - buď účet v Německu a platit všude kartou, nebo je vyměnit v tý směnárně, která ti dává 25,50. I když tomu moc nevěřím, protože dneska žádná směnárna nedá víc, než 25,35. Dobrej kurz mívají i na benzínkách ONO. Ale běžně nakupuju Eura na vietnamských tržnicích a s kurzem jsem spokojený...
stir®
U nás byl dnes kurz 25,05 ve směnárně. Včera byl střed 25,483 a teď aktuálně střed 25,426 takže taky pochybuju, že dostane 25,50
stir®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kurz eura
- Měnit eura na koruny?
- Kde je nejlepší kurz EURA?
- EUR účet
- Platit EUR nebo Kn v Chorvatsku?
- Kellner vs ČNB a kurz eura - je to pravda?
- Růst eura, koupit teď?
- Nákup nebo výkup když prodávám měnu?
- Kurz USD a EUR u banky Creditas
- Co to znamená, že je silná koruna?
- Silná koruna - co to znamená
- Výběr eur z bankomatu
- Zahraniční faktura-kurz-zdanit.plnění
- Podnikání v ČR a nákup z SK - platba
- Způsobí něco přechod Kč na EUR?
- Kuny nebo Eura do Chorvatska?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]