Dobrý večer je mi 24 sex jsem ještě neměl a ,ale přítele mam rok už . Prosím poraďte , je lepší poprvé když budu na koníčka nebo on na mě? Dělá mi hrozně problém totiž roztáhnout nohy a on je na mě ,necítím se tak vůbec dobře a ani mi ho není příjemné a to vůbec se nesnaží o nic ještě ale prostě to nejde nějak. Možná mám pocit že je pro mě nebo bude tak lepší nějak a jiná, kde nebudu moc roztáhnout nohy dopraku. Děkuju moc...sem.nervozni hrozně.. a uvolnit se neda. Děkuju za pomoc
Tak si dejte před tím skleničku dobrého alkoholu. Váš problém není v nohou, ale v hlavě. Prostě se mazlete a nějaká poloha z toho vyplyne. Možná i nohy se zvednou.
Klasický misionář pro první sex je vlastně docela klišé.
Odborníci právě naopak doporučují polohu na koníčka, jelikož si žena sama určuje hloubku a tempo.
olinl
Souhlas s gotre- koníček: nejsnazší cesta jak si to vychutnáte oba. V téhle poloze je možný nejhlubší průnik do ženy, v případě menšího penisu i výhra. Nevím proč se toho prvního sexu každý tak "obává", když je to s někým, koho nějaký čas znám. Uznávám, že pro chlapy je to příjemnější zážitek, protože u nezkušeného to může být pár vteřin nebo minut sexu..
vernon
Pokud to chlap dělá poprvé, na koníčka je to nejlepší - chlap nemusí nic dělat a partnerka to nemusí poznat, že jezdí na nezkušeném... Když jsem to ve třiatřiceti dělal poprvé já se svou jednadvacetiletou přítelkyní, dnes manželkou, byla to tato poloha. Nepoznala nic a ještě mě chválila. Asi jak mi to ležení na zádech jde...
Neni to o poloze. Ale o hlave. Za predpokladu, ze uz se dostatecne telesne i dusevne znate a partner si te pripravi na sex, tj. budes dost lubrikovana a nazhavena, tak je pak poloha fuk. Obecne na konicka je za me dobra. Zadne nohy do praku nebo tak neco. Proste si na nej sedni. Ze zacatku bez nejakeho zasouvani. Libejte se. On se te bude dotykat. A tak. Az budes se na to budes citit, tak nasmeruj partneruv ud na spravne misto. On pomalu zasune a vnikne do tebe. Nic hrozneho. Uvidis, ze na tom vlastne nic neni. Ze mel jen strach velke oci.
Pokud je ti to proti srsti, tak to nedělejte vůbec neměl-a . Pokud jste žena a po roce chodíte s klukem je vidět, že podobnou otázku dává někde jinde mám ji ohnout a udělat ze zadu apod. Takže si klidně při předehře řekněte v klidu, uděláš mi to jak budu chtít? A potom se budete divit co vymyslite za polohy
Dobrý den, to je fajn, že máme internet a můžeme se zeptat i na tak přirozenou věc, jako je milování . Prostě si vlezete do postele a budete dělat to, co je vám oběma příjemné - použijete doteky rukou, ruce celkově a třeba bude "jen" mazlení, ale i to je úžasné. Jednou se dostanete i k zasunutí a nedělejte z toho vědu, resp. mělo by to být příjemné až zábavné. Pokud není partner zrovna aktivní, tak buďte Vy (případně ho alespoň slovně povzbuzujte, aby měl dojem, že to opravdu chcete). Zdravím!
Jednou říkal sexuolog MUDr. Uzel, že napoprvé je nejlepší ta pozice, kdy si žena přitáhne rukama kolena k prsům. Co o pozici víc říkal si nepamatuji. Mám stejný názor. Možná je vhodná i proto, že žena myslí na pozici a neřeší svůj strach. Připadá mi, že tlak na břicho tělo i víc uvolní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.