Nejste přihlášen/a.
Děkuju za pomoc
2x
Klasický misionář pro první sex je vlastně docela klišé.
Odborníci právě naopak doporučují polohu na koníčka, jelikož si žena sama určuje hloubku a tempo.
Souhlas s gotre- koníček: nejsnazší cesta jak si to vychutnáte oba. V téhle poloze je možný nejhlubší průnik do ženy, v případě menšího penisu i výhra. Nevím proč se toho prvního sexu každý tak "obává", když je to s někým, koho nějaký čas znám. Uznávám, že pro chlapy je to příjemnější zážitek, protože u nezkušeného to může být pár vteřin nebo minut sexu..
Když jsem to ve třiatřiceti dělal poprvé já se svou jednadvacetiletou přítelkyní, dnes manželkou, byla to tato poloha. Nepoznala nic a ještě mě chválila. Asi jak mi to ležení na zádech jde...
1x
0x
0x
Dobrý den, to je fajn, že máme internet a můžeme se zeptat i na tak přirozenou věc, jako je milování
. Prostě si vlezete do postele a budete dělat to, co je vám oběma příjemné - použijete doteky rukou, ruce celkově a třeba bude "jen" mazlení, ale i to je úžasné. Jednou se dostanete i k zasunutí a nedělejte z toho vědu, resp. mělo by to být příjemné až zábavné. Pokud není partner zrovna aktivní, tak buďte Vy (případně ho alespoň slovně povzbuzujte, aby měl dojem, že to opravdu chcete). Zdravím!
- První sex a nemožnost dostat se do vagíny
- Jak na první sex?
- První sex jen s kondomem - je to bezpečné?!
- První sex katastrofa
- Jaké to je přijít o panenství?
- Bojim se prvniho sexu, ze ji neuspokojim
- První anální sex
- Depka z prvního sexu
- První sex- nechci udělat hloupost
- Panenská blána - jak si zvýšit práh bolesti
- Jaké mohu mít následky po prvním sexu?
- Co má být první - láska nebo sex?
- První sex, průměrný věk muže
- První sex - kde a jak + problém?
- Muj prvni skoro sex
- První sex-nešlo mi to
- První sex - bolest?
- Jak dlouhý první sex?
- Problém s prvním sexem
- První sex - bojím se
- Selhání při prvním sexu
- Depka z prvního sexu
- První sex,předčasná ejakulace a další problém
- Prvni sex
- Pritelkyne, hory a prvni sex?
- Sex na prvnim rande, sex bez vztahu
- První sex
- První knížka o sexu - nezákonné?
- Co má být první - láska nebo sex?
- Muj prvni skoro sex
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.