Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
Je mi 13 let a dneska můj nevlastní otec co u nás bydlí společně s mojí vlastní matkou a starším bratrem přivezl novou velkou televizi. Doposud jsme měli takovou starou malou a šedou. Náš obývák kam se nová televize dávala není extra velký a jelikož máme stěnový nábytek jako skříňky,poličky atd... spojené dohromady a ve středu bylo místo na malou starou televizi museli jsme tohle místo trochu seříznout aby se nová televize vešla nahoru ke stropu a položila se na upravenou skříňku. Nedali jsme o tom vědět ani mámě ani bratrovi protože jsme to chtěli dát jako překvapení a zajímal nás jejich názor. No,a máma ještě dnes v den co jsme to dokončili přijela z denní směny a její reakce nebyla nijak hezká. Nebyla naštvaná ani nenadávala ale bylo vidět že není spokojená. Pak jsem za ní šel a zjistil jsem že se jí to nelíbí takhle nahoře, že jí to není přijemné a nelíbilo se jí že o tom nic nevěděla což mě mrzí po tom co jsme to asi 4 hodiny dělali. Nemáte nějaký nápad co dělat?
Nevím jestli by bylo možné nábytek upravit více,nikdy jsme tak velkou změnu nedělali.
Podle toho, jak to popisuješ, tak je teď televize u stropu a to není vhodné místo, pokud není místnost dostatečně velká a člověk nemá potřebný odstup. Musí totiž zaklánět hlavu a to není příjemné. Ty za to nemůžeš, ale Tvůj otec měl teda trochu přemýšlet, on je dospělý. Nebuď smutný, že neměla maminka radost. Já bych také neměla. Ale Ty s tím nic nedělej, nech to na otci. Ona mu to maminka vysvětlí.
Takhle na dálku nikdo neodpoví přesně, kam byste tu televizi měli dát jinam.
Protože my nevíme, jak to u Vás vypadá, ty poličky+skříňky si neumím představit, jak je vše členěné.
A jestli jste se snažili a žádný jiný prostor nenašli, těžko něco radit.
Určitě by televize měla být v takové výšce, aby pohled na ni byl příjemný, aby člověk moc nezakláněl hlavu, nebolelo za krkem.
Televize u stropu a seříznutý (opravdu seříznutý?) nábytek. Jak by z toho mohla mít maminka radost? Asi se bude maminka snažit najít nějaké vyhovující řešení. I kdyby mělo být tím řešením vrácení nové televize, Ty už se do toho nepleť. Nech to na dospělých. Pro sebe si z celé nepříjemné situace vezmi poučení, že ne každé neuvážené překvapení udělá druhému radost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.