Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojídání lógru

Od: sugar* odpovědí: 22 změna:
Ahoj.
Přítele a máma pojida logr z kafe. Říkal mi že ji nedávno viděl ho jist i sirovy. Trvá to prý už nejspíš několik let, dříve si toho nikdo nevšiml.
Nevíte někdo co to může způsobovat tělu?
Je mladá a nechceme aby se jí něco stalo.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fred
hodnocení

2x

Ahoj,hele když moje babička dělá mamce kafe,logr dává do jedoho kelímku a pak ho vyhazuje. Nemyslim že to je normální a zdravé to určitě taky neni,ale nejsem expert tak počkej na další odpovědi. ;)

72mona3*
hodnocení

2x

jezevec*
hodnocení

2x

Tohle ne, ale když dosypávám do kávovaru kávový zrna, občas se neudržím a pár jich rozkoušu. Zatím žiju... :-D

To přejde :-D.

72mona3*

Dají se i koupit kávová zrnka v čokoládě. M.

ekr®
Taky vyzkouším když mám nový druh kávy do automatického kávovaru. Kdysi když jsme ještě chodili na zábavy se pil takzvaný koks. Bylo to pár zrnek kávy kostka cukru a velký rum. A taky nám nic nebylo

te*
hodnocení

1x

Logr to je takové smetí, odpad. Nevidím důvod, proč ho jíst. Představuju si, jak to za ta léta může zanést střeva.

hodnocení

1x

Jestli je mladá = hloupá a stejně ji nepřesvědčíte.

Až bude mít zažívací problémy a vezmou jí kus střeva, tak se bude divit :)

dolga*
18.12.19 16:10

*palec*

houbes*
hodnocení

0x
Dobrý den, toto téma jsem jednou vyslechl od svého lékaře a řekl mi abych si dělal kávu pokud možno bez tzv.logru. logr se dobře nedostává že zažívací ústrojí a může mi dělat nevolnost a další problémy. Jelikož ráno patří káva a já nesnídám, tak mi kolikrát bylo špatně. Jíst polykat logr mi nezakázal ale pokud ho někdo ji na lačno, tak dělá chybu ;)

hodnocení

0x

Někomu chutná řízek, někomu lógr, tak to prostě je. Tolik toho zase nesní, aby jí to ublížilo a představa zanešení střev, jak to tady je v jedné odpovědi zmíněno, je úsměvná. Jíme běžně, bohužel, mnohem větší svinstva, která dnes jsou ve většině potravin, které kupujeme. Tak ji nechte mlsat co jí chutná, ona vás snad také nekritizuje za to, co jíte. Dobrou chuť a pěkné dny!

te*

...prý dobrou chuť...*blee*

72mona3*

A kdyby jedla piliny, bylo by to taky v pořádku?*co*M.

sugar*
Já ji nekritizuji, chtěla jsem vědět jestli se jí něco nemůže stát.
dolga*

ajka5 -

Jíme běžně, bohužel, mnohem větší svinstva, která dnes jsou ve většině potravin, které kupujeme.

---------------------------------------

A to má být argument, abych jedla další svinstvo?

houbes*
hodnocení

0x
Logr je tak dobrý jako hnojivo do domácích kytek opravdu funguje velmi dobře ;)
nov

Zkoušela jsem logr jako hnojivo, ale bez viditelného efektu, ačkoliv se to všude uvádí. *nevi*

Ajka má pravdu, správná turecká káva se připravuje v džezvě. *palec2*

farm
hodnocení

0x

Český turek

Když zalijete kávu ještě bublající vodou, zničíte tím veškerou dobrou chuť, kterou mohla mít.

Dalším nešvarem je, že lógr zůstává na dně šálku, dokud turka nedopijete. Káva se má louhovat maximálně čtyři minuty, jakýkoli delší kontakt kávy s vodou způsobí, že se do nápoje začnou uvolňovat látky, které nepřejí našemu trávení, odpadní látky jako třísloviny či dokonce karcinogeny a také přebytečný kofein. Tím pádem pijete nápoj s velkým, až nezdravým množstvím kofeinu, a s vyplavenými látkami, které v kávě nemají co dělat.

Český turek není pro zdraví to pravé, dává zabrat především žaludku a játrům. O karcinogenních látkách ani nemluvě.

hodnocení

0x

To jsou věci! Nařizovat někomu, aby mu chutnalo to co vám? Mně se ty nasmysly tady líbí! Správný turek se připravuje v džezvě a na horkém písku a má se nechat 3x vzkypět. Porovnejte to s tím zaléváním horkou vodou. Takže...je to šmejd? Pokud by někomu chutnaly piliny, ať si dá...je to čistý přírodní produkt a vlastně zdravá vláknina která čistí střeva. Dobrou chuť! Sestřenice celý život labužnicky mlsá lógr, je jí 76 a je...zdravá! A ta mladá že je ještě hloupá? Kde je řečeno, že staří jsou chytří, natož moudří? Opět je to kus od kusu! Tak si užívejte pěkné předvánoční dny a nechte ať si každý dělá co mu vyhovuje :) Pozdrav letí do dálky!

Kůra ze stromů je taky přírodní a neznám nikoho, kdo ji pojídá. Každý si blbost obhájí po svém :). Napadlo Vás někdy, proč má kráva tolik žaludků?

slon

Já pojídám kůru celkem často a nesmírně rád.

Jo, a říká se tomu Skořice.*frajer*

Koukám, že je to pro některé závislost x sport *frajer*.

Sypte do sebe ocet v neředěném stavu nebo pepř po lžičkách. Někdo léta pije coca-coly a někdo s tím čistí záchody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]