Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konečník na křivo

Od: kareljihlava odpovědí: 13 změna:
Zdravím,
Měl bych dotaz jestli je možný, že je konečník na křivo, cca. po 6 cm mám konečník na levo.
Stolice vše je normální.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

10x

Nešťourej se v zadku a věnuj se užitečným věcem -já sama nevím jak to mám a žiju ...

hodnocení

6x
Karle najdi si přítele s kratším :)

hodnocení

4x

To je naprosto normální. Viz anatomie střev.

Konečník na křivo

vilik*
hodnocení

4x
Věřím tomu, že zezadu dopředu neměříte 10 metrů a jelikož nás učili, že právě tolik měří střeva, která tedy logicky musí být v těle různě poskládána, zdá se mi to zcela v pořádku.

metrik
hodnocení

0x

6cm po čem?

kareljihlava
hodnocení

Cca 6 cm od otvoru
zips

asi jsem natvrdly, ale v cem je rozdil? sice na obrazku to vidim, ale v cem se vlastne konecnik lisi od ritniho otvoru?

hodnocení

0x
Tvoje starosti a Rotschildovy peníze, to bych chtěl mít.
Tolik se neprohlížej a raduj se ze života. Člověk vůbec není symetrický.

hodnocení

0x

Jak řekl Mireček z Básníků:" Některá zakřivení jsou holt normální" :-D

lukas32
hodnocení

0x

Možná jste se dostal až ke střevám. A ty už jsou různě zakřivené.

liska5

V této oblasti mohou být změny způsobené vnitřními hemoroidy, které sice nekrvácí, ale mění tvar ampuly rekta. Nebo se mohou vyskytnout drobné srůsty po zhojených prasklinkách, případně polyp. Pokud je to hodně jiné, než to bývalo, tak se raději objednejte na rektoskopii / interna-gastroenterologie/

houbes*
hodnocení

0x
Dobrý den, tzv. Divná otázka. Nikdy mně nenapadlo tohle zjišťovat : ) jde Vám stolice na levo a nebo na pravo : )? A nebo máte přítele, který zjistil , že musí překonávat levotočivou zatáčku ;) jestli máte strach, např. Z nádorů atd. Navštivte lékaře..

hodnocení

0x

Žádný člověk není souměrný, vemte foto vašeho obličeje, přepulte a dejte k té půlce zrcátko. Vznikne tvář, která nejte vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]