Chtěla bych se zeptat kde mohu sehnat nějaký pěkný kvalitní deník? Se zámkem nebo kódem. Všude mají levné, dětské o ničem .. velice mě zaujal deník z filmu deník princezny, má zámek v náhrdelníku prosím poraďte mi, na ceně mi nezáleží hlavně ať stojí o něčem cca 500-1000,-
Proč tak drahý chcete? Není to škoda peněz? Akorát si na tom někdo namastí kapsy.
doplněno 17.12.19 14:12: Dáte za to 1000 a pak zapomenete, kam jste dala klíček nebo číselný kód. Nebo ho ztratíte. Nakonec, když si to bude chtít třeba ségra zjistit, zjistí a s klíčkem do sprchy nebo do postele nepůjdete, že? Byly by to jen vyhozené peníze. Já si psala deník do obyčejného sešitu, ségra taky.
Lily, v jiné otázce sděluje rádkyně Liduš, že koupila vnučkám deníky na zámek, kus za 20 Kč. Napište jí do vnitřní pošty, je to příjemná paní, určitě Vám poradí. Jaga.
Přišla jsem pozdě, Liduš už Vám tady radila.
lidus*
V Levné knize na Masaryčce v Brně, mají jich a všelijakých ale je to to, co slečna nechce, srdíčka, princezny, barva růžová a nebo ze Supermanem, Spajdrmenem ty jsou šedé. Pro děti luxusní dárek.
Zdravím. Mrkněte na fotky, nejsou dětské. Ale možná jsou "o ničem ". Většina normálních deníků má jednoduché zámky, s tím nutno počítat. Ty kvalitnější zámky v kožené vazbe stojí více, než uvádíte rozsah.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.